Rețete delicioase
Înapoi la

Un gust deosebit si cremos: gogosi cu iaurt

Un gust deosebit si cremos: gogosi cu iaurt

Diana Sorescu

Am mancat prima oara gogosi cu iaurt cand am fost in vizita la o prietena buna. Mi-a placut la nebunie gustul deosebit si nu am rezistat sa nu ii cer reteta, pe care vi-o impartasesc cu mare drag: gogosi iaurt!

Gogosi cu iaurt

Gogosi cu iaurt

Ingrediente:

250 g iaurt
2 oua
170 g zahar
seminte de vanilie
45 g unt topit
500 g faina
1 lingurita de praf de copt
un praf de sare
coaja de lamaie
scortisoara
ulei pentru prajit
zahar pudra

Mod de preparare:

In doua boluri separate, prepara mixul lichid (zaharul frecat cu ouale, dupa care iaurtul, semintele de vanilie, untul si praful de sare) si cel uscat (faina, praful de copt, coaja de lamaie si scortisoara).

Gogosi iaurt

Incorporeaza amestecurile pana obtii o coca pufoasa. Presara faina pe blatul de lucru si modeleaza gogoselele. Pune minunatele gogosi cu iaurt la prajit in uleiul incins pana devin crocante. Rasfata gogosile iaurt cu zahar pudra, in ploaie.

Articolul urmator
Condimente pentru vin fiert: care sunt cele mai bune variante
Condimente pentru vin fiert: care sunt cele mai bune variante
Ce simt paranormal te caracterizeaza?
Incepe quiz
Ce simt paranormal te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.