Rețete delicioase
Înapoi la

Bagheta umpluta cu bacon si branza, un mic dejun satios

Bagheta umpluta cu bacon si branza, un mic dejun satios

Viorica Ghinea, redactor

Monotonia s-a instalat in bucataria ta, iar micul dejun arata in fiecare dimineata la fel? Ce ai spune daca ai folosi relativ aceleasi ingrediente pe care le consumi dimineata, insa intr-o abordare diferita? Incearca o reteta satioasa si gustoasa de bagheta umpluta cu bacon si branza. Iata cat de simpla este metoda de preparare!

bagheta_umpluta

Ingrediente necesare pentru bagheta umpluta cu bacon si branza

- o bagheta;

- 5 oua;

- 80 ml de lapte (poti sa inlocuiesti cu smantana);

- 100 g de bacon;

- 100 g de branza (foloseste doua tipuri) ori de cascaval;

- doua fire de ceapa verde (poti sa inlocuiesti cu marar ori patrunjel).

Cum prepari bagheta umpluta cu bacon si branza

Sparge ouale intr-un bol, dupa care bate-le cu o furculita si adauga treptat si restul ingredientelor. Pune laptele ori smantana, baconul, branzeturile si ceapa verde. In functie de preferintele tale si de ceea ce ai la indemana, poti sa schimbi anumite ingrediente din reteta.

 

Decupeaza o bagheta in partea de sus, formand o scobitura de la un capat la altul. Indeparteaza-i o parte din miez, facand loc compozitiei formate din oua, bacon si branza.

Dupe ce ai tapetat o tava cu hartie de copt, pune bagheta scobita in ea, umple-i spatiul gol si aranjeaza umplutura astfel incat sa nu curga in tava. Introdu recipientul in cuptorul preincalzit la 175 de grade Celsius, nu mai mult de 25 de minute. Important este ca bagheta umpluta cu bacon si branza sa fie usor crocanta la exterior si moale in interior. Dupa ce preparatul este gata, scoate tava din cuptor si feliaza bagheta umpluta. Serveste preparatul cat este cald.

Incearca si tu aceasta reteta de bagheta umpluta cu bacon si branza la micul dejun! Poate ca preparatul nu se incadreaza pe lista meselor light, insa cu siguranta este o varianta mai gustoasa si mai satioasa decat multe altele.

Delecteaza-te si cu painea umpluta cu usturoi si branza!

 

Articolul urmator
Ce să faci ca să nu-ți mai iasă sarmalele tari? Cele mai delicioase sarmale, după rețeta Ginei Bradea
Ce să faci ca să nu-ți mai iasă sarmalele tari? Cele mai delicioase sarmale, după rețeta Ginei Bradea
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!
Incepe quiz
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.