Nu trebuie sa fii experta in arta culinara pentru a obtine cele mai bune paste. Exista o multime de retete din care poti sa alegi sau sa inventezi chiar tu una noua. Insa noi ti-o oferim pe cea care va deveni curand preferata ta. O vor iubi chiar si cei care nu sunt pasionati de astfel de preparate culinare. Iata de ce ingrediente ai nevoie si care este metoda de preparare!
Timp de pregatire:15 minute
Timp de gatire: 20 de minute
Timp total: 35 de minute
Dificultatea retetei: redusa
Metoda de preparare: prajire si fierbere
Ingrediente pentru cele mai bune paste
- o punga de paste;
- o lingura de ulei;
- o ceapa medie;
- 100 ml de vin alb;
- putin unt;
- doua lingurite de coaja de lamaie rasa;
- sucul de la o lamaie;
- mix de ierburi aromate;
- sare;
- piper.
Iata cum prepari cele mai bune paste
Soteaza ceapa in ulei pana se inmoaie, aproximativ 1-2 minute. Adauga vinul si lasa compozitia sa fiarba timp de trei minute, pana se mai reduce. Pentru a obtine un sos alb fin este recomandat sa indepartezi ceapa din el, strecurand lichidul din tigaie. Adauga unt peste reductia de vin. Tine recipientul pe foc pana cand se topeste untul, apoi indeparteaza-l si adauga coaja de lamaie rasa, sucul de lamaie, ierburile aromate, piper si sare. Lasa recipientul deoparte si acopera-l cu un capac.
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge lichidul in care au fiert, lasand un jet de apa rece sa treaca peste ele. Rastoarna-le intr-un castron mare, pune sosul peste ele si amesteca bine. Vestea buna este ca aceasta reteta de paste este extrem de versatila. Le poti servi ca atare sau poti sa adaugi creveti, fructe de mare sau piept de pui.
Rasfata-te cu cele mai bune paste! Acesta este unul dintre cele mai fine si rapide preparate. In plus, este bland cu silueta ta, avand in vedere ca nu se adauga faina si smantana.