Rețete delicioase
Înapoi la

Paste inedite: Gnocchi cu bacon, ceapa si mazare

Paste inedite: Gnocchi cu bacon, ceapa si mazare

Redactor Divahair.ro

Iti place sa incerci tot timpul noi combinatii de macare? Sigur vei savura mixul de paste, cu bacon si mazare din aceasta reteta italiana autentica.

Portii: 3

Ingrediente:

  • 500g gnocchi Casa Cecconi
  • 9 felii de bacon (cate 3 de portie) taiate in felii groase
  • 4 linguri de ulei extra-virgin de masline
  • 2 cepe medii-mici, galbene, taiate in felii subtiri
  • 1/2 cana mazare congelata
  • 1 lingurita cimbru proaspat tocat
  • Piper negru proaspat macinat
  • 100g Grana Padano Agriform



Cum sa prepari Gnocchi cu bacon, ceapa, si mazare:

1. Fierbe pastele gnocchi conform indicatiilor de pe pachet, intr-o oala cu apa si sare. Scurge-le de apa si pastreaza doar o jumatate de cana din apa in care ai fiert pastele. 
2. Intre timp, intr-o tigaie, gateste baconul pe ambele parti, pana se maroneste, aproximativ 5 minute. Scoate-l pe o farfurie cu prosoape de hartie astfel incat sa se scurga orice urma de grasime din tigaie.
3. In aceeasi tigaie adauga 2 linguri de ulei la foc mediu. Pune ceapa la calit pentru 3-5 minute. Micsoreaza focul si continua sa amesteci ceapa pentru inca 10 minute. Adauga mazare, cimbrul, asezoneaza cu sare si piper si amesteca ingredientele. Apoi transfera-le intr-un castron mic.
4. Sterge tigaia cu un prosop de hartie si adauga restul de 2 linguri de ulei. Gateste, la foc mediu, pastele gnocchi, pana devin usor maro (aproximativ 5 minute). Amesteca toate ingredientele cu pastele, intr-un bol mare, impreuna cu Grana Padano Agriform si cu apa pastrata de cand ai fiert pastele. Serveste-le imediat si presara deasupra Grana Padano Agriform rasa.

Despre ingredientele folosite:

Gnocchi Casa Cecconi

Pastele din gama Casa Cecconi pastele sunt obtinute din doua componente principale: aluat de pasta si umplutura.Pasta este preparata din faina de grau dur si oua proaspete pasteurizate. Utilizarea fainii de grau dur in compozitie faraa o amesteca cu faina din grau tanar confera acesteia o calitate organoleptica superioara. Umplutura si pasta sunt fabricate separat, prima in mod semiautomat, iar a doua automat.

Unirea celor doua produse, adica formarea pastei umplute se face in mod automat datorita unor linii moderne de productie. Pastele contin urmatoarele tipuri de umpluturi: jambon crud, carne de porc, ciuperci, branza sau urda si spanac. Pastele Casa Cecconi sunt destinate alimentatiei sanatoase a persoanelor de orice varsta, fiind consumate dupa o fierbere in prealabil, ca atare, sau cu sosuri de branza, smantana si usturoi, etc.  
 Grana Padano rasa Agriform 100g: O branza savuroasa parmesan, de calitate superioara, pastrata la maturare timp de minimum 16 luni. Perioada de maturare este esentiala pentru branza parmesan, conferindu-i o aromamai puternica si intensa.

Produsul are doar ingrediente naturale, de origine animala.

Descopera beneficiile consumului de paste proaspete:

• Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp;
• Nu contin multe calorii;
• Faina inegrala din care sunt preparate are un continut ridicat de fibre alimentare, minerale si complex de vitamine B;t
• Sunt usor de preparat;
• Retin mai putina apa decat pastele uscate;
• Au un gust delicios.

 
 


Produsele pot fi cumparate din:

 
 
Articolul urmator
Bună de te lingi pe degete! Învață să faci cea mai bună tocăniță de toamnă, după rețeta lui chef Sorin Bontea
Bună de te lingi pe degete! Învață să faci cea mai bună tocăniță de toamnă, după rețeta lui chef Sorin Bontea
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.