Iti place sa incerci tot timpul noi combinatii de macare? Sigur vei savura mixul de paste, cu bacon si mazare din aceasta reteta italiana autentica.
Portii: 3
Ingrediente:
- 500g gnocchi Casa Cecconi
- 9 felii de bacon (cate 3 de portie) taiate in felii groase
- 4 linguri de ulei extra-virgin de masline
- 2 cepe medii-mici, galbene, taiate in felii subtiri
- 1/2 cana mazare congelata
- 1 lingurita cimbru proaspat tocat
- Piper negru proaspat macinat
- 100g Grana Padano Agriform
Cum sa prepari Gnocchi cu bacon, ceapa, si mazare:
1. Fierbe pastele gnocchi conform indicatiilor de pe pachet, intr-o oala cu apa si sare. Scurge-le de apa si pastreaza doar o jumatate de cana din apa in care ai fiert pastele.
2. Intre timp, intr-o tigaie, gateste baconul pe ambele parti, pana se maroneste, aproximativ 5 minute. Scoate-l pe o farfurie cu prosoape de hartie astfel incat sa se scurga orice urma de grasime din tigaie.
3. In aceeasi tigaie adauga 2 linguri de ulei la foc mediu. Pune ceapa la calit pentru 3-5 minute. Micsoreaza focul si continua sa amesteci ceapa pentru inca 10 minute. Adauga mazare, cimbrul, asezoneaza cu sare si piper si amesteca ingredientele. Apoi transfera-le intr-un castron mic.
4. Sterge tigaia cu un prosop de hartie si adauga restul de 2 linguri de ulei. Gateste, la foc mediu, pastele gnocchi, pana devin usor maro (aproximativ 5 minute). Amesteca toate ingredientele cu pastele, intr-un bol mare, impreuna cu Grana Padano Agriform si cu apa pastrata de cand ai fiert pastele. Serveste-le imediat si presara deasupra Grana Padano Agriform rasa.
Despre ingredientele folosite:
Gnocchi Casa Cecconi
Pastele din gama Casa Cecconi pastele sunt obtinute din doua componente principale: aluat de pasta si umplutura.Pasta este preparata din faina de grau dur si oua proaspete pasteurizate. Utilizarea fainii de grau dur in compozitie faraa o amesteca cu faina din grau tanar confera acesteia o calitate organoleptica superioara. Umplutura si pasta sunt fabricate separat, prima in mod semiautomat, iar a doua automat.
Descopera beneficiile consumului de paste proaspete:
• Contin fibre care satisfac nevoia de foame si confera satietate pentru mai mult timp; |
Produsele pot fi cumparate din:
|