5 greșeli pe care le faci când îți prepari cafeaua

Miercuri, 21.09.2016
de Paula Rotaru
1. Agenți de îngroșare
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Agenți de îngroșare

Surpriză sau nu, majoritatea cafelelor ready-to-go din magazine nu au în compoziție lapte condensat clasic, adică acel creamer care ne place atât de mult. În schimb, sunt adăugați tot felul de agenți de îngroșare și emulsifianți, precum caragenanul, gelul de celuloză sau guma de celuloză. Aceste ingrediente pot duce la tulburări digestive și inflamații. De asemenea, se mai folosește și un emulsifiant derivat din alcool numit polysorbat 60, adăugat de regulă în produsele cosmetice. Află care sunt ingredientele de bază și cum poți obține cel mai bun lapte condensat!

Nu mulți oameni preferă să își înceapă ziua cu o cafea neagră, simplă, fără zahăr, optând să o îndulcească prin diverse adaosuri deloc sănătoase. Mai rău, lipsa timpului îi determină pe unii să sară peste acest „ritual de trezire” de dimineață, iar automatele de cafea sunt întotdeauna la îndemână pentru a potoli pofta de această licoare energizantă.

Din păcate, aceste automate pun la dispoziția somnoroșilor o cafea cu tot felul de amestecuri dubioase, care dau un gust excelent băuturii, chiar dependență am adăuga, dar nu sunt deloc sănătoase. Descoperă cum se prepară cea mai sănătoasă cafea!

Află din galeria de mai sus care sunt cele 5 ingrediente nocive din cafea pe care trebuie să le eviți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!

Ghidul de frumusete DIVA2016