La Roche-Posay lanseaza Rosaliac Ar Intense

La Roche-Posay lanseaza Rosaliac Ar Intense

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Laboratoarele La Roche-Posay Romania lanseaza gama ROSALIAC destinata tenului cu predispozitie la cuperoza:
- Rosaliac AR INTENSE - primul serum intensiv anti-roseata care corecteaza roseata direct la sursa de aparitie

- Rosaliac gel micelar demachiant - demachiant pentru pielea ultra-sensibila, predispusa la roseata
Ambele produse sunt disponibile in farmacii, incepand cu luna Ianurie. Pentru mai multe informatii accesati www.laroche-posay.ro .

Peste 45 de milioane de oameni sufera de roseata la nivelul fetei, fara sa constientizeze ca este vorba despre o afectiune.

Daca in trecut expresia "cu bujori in obrajori" semnala un ten sanatos, plin de energie si vitalitate, de la o vreme lucrurile stau altfel.

Roseata permanenta sau tranzitorie, vasele de sange dilatate sau petele de pe obraji, inrosirea treptata a nasului si a barbiei: 80% dintre oamenii care prezinta aceste simptome nu inteleg ce li se intampla. In plus, astfel de probleme la nivelul fetei pot avea un impact asupra calitatii vietii, atat din punct de vedere al disconfortului, cat si din punct de vedere psihologic.

Senzatiile de disconfort precum piele care tine, intepaturi, senzatii de arsura pot avea un impact asupra confortului de zi cu zi. Simptomele au un impact negativ atat din punct de vedere psihologic cat si din punct de vedere social, aceasta afectiune fiind asociata nejustificat cu un consum excesiv de alcool. Rezultatul: persoanele tind sa se izoleze social si profesional.

Rozaceea - o afectiune cu urmari in calitatea vietii

Rozaceea este o afectiune cronica, care evolueaza progresiv, in mai multe stadii, si afecteaza in principal fata persoanelor cu un ten deschis la culoare. Cauzele sunt inca necunoscute pe deplin, dar de cele mai multe ori este o afectiune ereditara, influentata si de sistemul imunitar al pielii, care determina reactii exagerate ale acesteia la anumiti factori interni si externi.

Stadiile rozaceei sunt:

STADIUL DE PRE-ROZACEE - altfel numit si eritem tranzitor; se manifesta prin roseata moderata care apare si dispare

STADIUL I - CUPEROZA - altfel numit eritem persistent sau eritro-cuperoza, manifestata prin roseata permanenta si prezenta constanta a vaselor de sange violacee la nivelul obrajilor

STADIUL II - Rozaceea inflamatoare - aparitia papulelor si pustulelor de culoare rosie.

STADIUL III - Rinofima, sau edem inflamator; se manifesta prin ingrosarea excesiva a tegumentului la nivelul nasului si pometilor

"Rozaceea afecteaza circa 10% din populatie, cu precadere femei in decadele 3-5 de viata, ceea ce face ca adresabilitatea acestora catre dermatolog sa fie mare tocmai datorita impactului pe care afectiunea o are asupra tenului persoanelor foarte active social. Astfel, este important ca tratamentul sa fie adaptat stadiului de boala avand in vedere ca de obicei persoanele vizate au tenuri deschise, reactive, sensibile, usor de iritat sau chiar de alergizat.

Pentru toate stadiile de boala se impune utilizarea unor produse de curatare si demachiere anume destinate tenului sensibil. In cuperoza sunt indicate produse dermato cosmetic "antiroseata" cu efect antiinflamator si care imbunatatesc microcirculatia cutanata. Pe langa acestea in formele papulopustuloase poate fi necesara administrarea de antibiotice din familia Tetraciclinei si chiar a Isotretinoinului in forme grave sau rezistente la tratament. Nu trebuie neglijata fotoprotectia adecvata in zilele insorite in toate stadiile rozaceei.

In combinatie cu tratamentul medicamentos si dermatocosmetic pentru ameliorarea rosetei si "inchiderea" capilarelor vizibile, inestetice se poate recurge si la tratamente cu laser: IPL, UPL, Omnilux Revive tratamente cu diverse tipuri de Laser: Vascular, Nd-Yag, CO 2."( Dr. Monica Agapie, Centrul Medical Bioderm)

Pe langa tratamente, un rol important in ameliorarea simptomelor il au masurile de preventie, precum evitarea schimbarilor bruste de temperatura, evitarea unei expuneri neprotejate la soare si mancarea picanta, consumul excesiv de bauturi alcoolice.

GAMA ROSALIAC - Inovatie pentru ingrijirea tenului cu roteata

Rosaliac AR INTENSE, serum intensiv antiroseata, este primul produs dermatocosmetic ce corecteaza roseata localizata direct de la sursa, prevenind totodata reaparitia acesteia. AMBOFENOL, ingredient activ unic de origine vegetala extras, dintr-o planta din Madagascar, are o tripla actiune la nivelul pielii, benefica tenului cu roseata:
1. La nivel inflamator - inhiba procesul inflamator de la nivelul pielii
2. La nivel vascular - imbunatateste microcirculatia si intareste peretii vaselor de sange
3. La nivel celular - are efect antioxidant si imunomodulator

Formula ROSALIAC AR are o toleranta ridicata, fiind adaptata unui ten ultra-sensibil, cu predispozitie la roseata. Formula minimalista nu contine parabeni, conservanti, parfum, alcool si nici coloranti, toate acestea fiind posibile datorita unui ambalaj ultra-ermetic care nu permite contaminarea produsului.

Eficacitate demonstrata clinic

Rezultate imediate: Senzatia de disconfort este calmata pe parcursul intregii zile.
Pe termen lung: Dupa 4 saptamani intensitatea roseatei este redusa la -21%, reactivitatea pielii este redusa la -38%, iar culoarea tenului este uniformizata. Eficacitatea anti-recidiva este de -10%, la 1 saptamana dupa oprirea tratamentului. Pretul recomandat in farmacii este de 90 lei.

Despre La Roche-Posay

De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaboreaza cu medici dermatologi la nivel international pentru a crea produse de ingrijire si machiaj, avand la baza apa termala La Roche-Posay. Peste 25.000 de medici din intreaga lume recomanda zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile, in peste 50 de tari din 5 continente.

Despre Centrele Medicale Bioderm

Centrele Medicale Bioderm furnizeaza servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacientilor cu afectiuni dermatologice. Echipa de profesori si doctori in stiinte medicale, medici primari si specialisti, diagnosticheaza si trateaza afectiuni ale pielii, avand experienta in depistarea precoce a acestora, factorul cheie al prognosticului si vindecarea lor.

 

Articolul urmator
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
Totul despre bakuchiol: beneficii și mod de utilizare
De ce esti dependenta?
Incepe quiz
De ce esti dependenta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.