Beauty Fridays

Uita de argan! Uleiul de cactus este noul produs minune pentru frumusetea ta!

Vineri, 04.03.2016
de Andreea Baluteanu
Atunci cand o planta rezista in conditiile extreme ale desertului, este de la sine inteles ca poseda proprietati exceptionale! Cactusul este renumit nu numai pentru tepii sai, dar si pentru faptul ca infrunta trecerea abrupta de la temperaturi cu minus la cele cu plus si pentru capacitatea sa de a retine putina apa pe care o primeste.

Uleiul de cactus retine „abilitatile magice” ale plantei din care este extras si iti promite o piele luminoasa si ferma si un par stralucitor! Iata de ce trebuie sa il incerci!

5 beneficii extraordinare ale uleiului de cactus


Arganul a fost multa vreme considerat miracolul cosmeticii, dar iata ca uleiul de cactus este cat pe ce sa il depaseasca in popularitate. Extras din semintele de cactus, acest produs al naturii contine de 10 ori mai multi antioxidanti decat arganul! Iata si alte beneficii ale sale!



1 Regenereaza pielea si accelereaza cicatrizarea. Uleiul din seminte de cactus este excelent pentru repararea pielii deoarece contine acid linoleic, care imbunatateste productia de noi celule, dar si vitamina E, hidratanta, si flavonoizi, care te apara de inflamatii. Este un trio ideal pentru a-ti asigura o piele sanatoasa!

2. Are proprietati antiage. Nu degeaba a fost denumit uleiul de cactus „botoxul naturii”! Este greu sa rivalizezi cu capacitatile sale antiage! Dr. Joshua Zeichner, medic dermatolog din New York, lauda uleiul de cactus pentru capacitatile calmante si antiiritante, dar mai ales pentru abilitatea sa de a pastra intacte rezervele de colagen, luptand impotriva afectiunilor care le reduc. Nu suna atat de tentant?

3. Se absoarbe repede in piele. Unul dintre putinele inconveniente ale uleiurilor este reprezentat de faptul ca acestea se absorb greu si ne pot incarca tenul. Spre deosebire de mult mai consistentele uleiuri de argan si de masline, uleiul de cactus este lejer si nu te obliga sa cari o pudra matifianta in poseta pentru a evita ca tenul sa iti luceasca inestetic.

4. Sustine cresterea sanatoasa a parului. Uleiul de cactus este bogat in acizi grasi, care au rol in sustinerea desfasurarii proceselor de crestere a parului. Cu alte cuvinte, acest miracol al naturii permite foliculilor de par sa treaca prin cele trei stadii de dezvoltare in mod oportun, fara neajunsuri. Podoaba ta capilara va straluci de sanatate.

5. Hraneste intensiv, protejeaza si repara parul. Capacitatea superioara de retentie a apei pe care o are cactusul este excelenta pentru hidratarea de efect a parului. Intr-adevar, uleiul de cactus se numara printre cei mai eficienti agenti hidratanti! Aplica-l pe varfuri dupa ce te-ai spalat pe cap si vei constata ca, in timp, parul tau devine mai des si mai stralucitor.

Cu asemenea beneficii, suntem sigure ca uleiul de cactus iti va castiga si tie in curand inima si se va transforma in cel mai bine pazit secret al frumusetilor de pretutindeni!

Tu ai folosit pana acum ulei de cactus? Ai resimtit aceste beneficii?

Surse foto: elle.com, matchasecrets.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!

Ghidul de frumusete DIVA2016