Horoscop Înapoi la

Horoscop Anual Gemeni
Anul 2016

Gemeni

Principii stabile

In 2016 este de luat in considerare pozitia lui Mercur in astrograma Gemenilor. Vei avea posibilitatea de a obtine unele avantaje pentru a avansa in cariera, chiar si atunci cand, conform realitatii, ar parea imposibil. Lucrurile depind in mare parte si de abordarea ta subiectiva. Daca vei da dovada de ambitie, te vei concentra asupra lucrurilor importante si vei incerca sa traiesti in armonie cu tine insati si cu cei din jur, vei avea parte de un an prosper.
Iti poti doza eforturile asa cum consideri ca este mai bine, stiind ca in ultimele luni de iarna si pana in prima parte a lui aprilie nu vor avea loc prea multe evenimente notabile in viata ta. Nu planifica lucruri importante in aceasta perioada, deoarece va trebui sa iti dai mai mult silinta pentru a minimaliza riscurile de a te abate de la traiectul dorit. Consolideaza-ti lumea interioara inainte de a te grabi sa construiesti vise in realitate. Ai nevoie de o baza solida si aceasta poate fi constituita din siguranta in propriile tale forte.
Situatia pare sa se schimbe, insa nu drastic, pana la inceputul verii. Aceasta este o perioada prielnica pentru a incerca sa iti atingi tinta. Foloseste toate mijloacele de care dispui si nu te lasa descurajata de cei din jur. Oricat te-ar deranja atitudinea anumitor persoane fata de tine, pastreaza-ti respectul si principiile. Nu trebuie sa fortezi pe nimeni sa se schimbe, mai ales daca nici macar tu insati nu reprezinti un exemplu demn de urmat.
Spre deosebire de restul oamenilor, anul tau va avea o evolutie diferita. Prin urmare, vara nu va reprezenta perioada ta de relaxare, deoarece vei intampina unele obstacole, iar actiunile anumitor oameni te vor dezamagi. Eforturile depuse pe timpul verii nu vor fi in zadar, de vreme ce spre sfarsitul anului vei avea o multime de asi in maneca si, practic, o rezolvare pentru orice problema.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru anul 2016

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!

  Ghidul de frumusete DIVA2016