Cum previi cancerul: remediul indian din 3 ingrediente

Luni, 26.09.2016
de Alexa Galgau

În cazul cancerului, cea mai cumplită maladie a vremurilor noastre, prevenția este cel mai sigur tratament, pentru că de obicei boala este detectată târziu, când chimioterapia și radioterapia nu mai au o rată de succes mare. De aceea, este esențial stilul de viață, iar alegerile pe care le faci zi de zi îți pot influența sănătatea pe termen lung, ținându-te departe de cancer.

În plus, nu strică să îți administrezi și anumite suplimente alimentare, care întăresc organismul. Află cum previi cancerul cu ajutorul unui remediu din India, una dintre țările cu cele mai puține cazuri de cancer!

Cum previi cancerul cu un remediu indian miraculos

Deoarece India este o țară unde sunt foarte puțini bolnavi de cancer, au început să se realizeze studii legate de bucătăria indiană și stilul de viață local, pentru a se descoperi o posibilă legătură între alimentație și incidența scăzută a bolii.

Unul dintre aceste studii arată că dieta este un factor important în prevenirea cancerului în India, iar locuitorii acestei țări folosesc ingrediente specifice, acestea fiind parțial responsabile pentru imunitatea crescută. Probabil că ai mai auzit până acum de turmeric, condimentul care are cel mai puternic efect anticancerigen. Ei bine, regiunile în care acesta este folosit în mâncărurile de zi cu zi sunt tocmai acelea unde cancerul apare cel mai rar.

Turmericul este folosit de 4000 de ani pentru a trata o sumedenie de boli, el fiind eficient în special în tratarea indigestiei, ulcerelor stomacului, condițiilor neurodegenerative, infectiilor virale sau bolilor inimii. În ultimii ani, cercetătorii i-au descoperit și puternicul potențial anticancerigen, iar în momentul de față turmericul ocupă unul dintre primele locuri în topul celor mai sănătoase alimente din lume.

Pentru remediul indian care previne cel mai eficient cancerul, trebuie să amesteci un sfert de linguriță de pudră de turmeric cu o jumătate de linguriță de ulei de măsline și puțin piper negru. Acest amestec poate fi cu ușurință folosit pentru a aroma salatele, fiind un dressing cu un gust puternic și interesant.

Este important ca turmericul să nu fie consumat ca atare, ci adăugat în preparate, pentru că se pare că nu este asimilat cum trebuie în intestine atunci când îl mănânci simplu. Amestecarea lui cu ulei de măsline și piper îi sporește proprietățile vindecătoare, antiinflamatoare. Condimentul mai poate fi adăugat la orez, în lapte, cu puțină miere, sau la diverse alte preparate, atât pentru aromă, cât și pentru culoare. Îl poți adăuga chiar și la aluat pentru a-i da o culoare mai interesantă.

Dacă te întrebi cum să previi cancerul, acum știi care este unul dintre cele mai eficiente remedii indiene, dar și ingredientul-minune care te ține departe de boli!

Descoperă și cele 10 beneficii ale ceaiului de turmeric pentru organism!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!

Ghidul de frumusete DIVA2016