Ce trebuie sa fac pentru ca frisca sa devina spumoasa?

12:17, 24.05.2011
întreabă Cristina

Răspunsuri

noni
(16:45. 31.12.2014)

din ce-am citit mai sus rezulta ca o frisca buna se face numai daca ai o ...bormasina:))))))))

felicia
(22:53. 27.02.2014)

vezi raspunsul de la-flori si de la pheonix,- asta e raspunsul ! restul sunt aberatii !!! poate frisca ta era de proasta calitate . cauta din cea grasa de 32% si sa fie ffff. rece.

felicia
(22:52. 27.02.2014)

vezi raspunsul de la-flori si de la pheonix,- asta e raspunsul ! restul sunt aberatii !!! poate frisca ta era de proasta calitate . cauta din cea grasa de 32% si sa fie ffff. rece.

Magda
(19:15. 28.11.2013)

Daca frisca ramane fluida pune 1lingura sau 2 de smantana cu 18 % grasime sau chiar mai grasa. mixeaza la viteza mai mare.

daniela
(14:39. 05.01.2013)

ca frisca sa se intareasca trebuie sa pui de la inceput putina SARE si se bate pana se mai intareste si dupa aceeia se pune zahaul si se bate repede . Succes !

geta
(12:34. 20.12.2012)

Va spun din experienta; o cutie de frisca lichida rece si 2 linguri de frisca la cutie sau galetusa din marchet cu 20 % grasime ; cu mixerul in 2-3 minute iese Beton .Succes

geta
(12:30. 20.12.2012)

Va spun din experienta; o cutie de frisca lichida rece si 2 linguri de frisca la cutie sau galetusa din marchet cu 20 % grasime ; cu mixerul in 2-3 minute iese Beton .Succes

monica
(21:25. 27.11.2012)

se tine bolul in care bati frisca 10'la congelator

vlasceanu ligia
(12:42. 03.11.2012)

daca frisca ramane fluida mai la sfarsit adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau sare de lamaie sau putin otet

pufy
(10:14. 04.08.2012)

multumesc cred ca o sa incerc asa cum ati scr mai sus ,cred ca este fr buna

Alex
(13:40. 06.02.2012)

Daca vrei o frisca mai ceva ca in reclame poti incerca urmatoarea nebunie (la mine a functionat deci vorbesc din propria experienta).
Folosesti frisca lichida racita (tinuta cateva ore la frigider) si cand o bati iei o paleta de la mixer pe care o fixezi in mandrina unei bormasini. Si dupa 2-3 minute la 2700 rotatii pe minut (atat a avut a mea) stii cum e frisca? BETON
Mult succes !
Eu dupa prima incercare de genul am renuntat sa mai bat frisca cu mixerul.

flori
(20:11. 06.06.2011)

Pentru a prepara o frisca tare ,foloseste frisca lichida 32%grasime si tine-o in congelator cateva minute inainte s-o mixezi,dar ai grija sa n-o uiti .

pheonix
(20:58. 24.05.2011)

Exista in comert, intaritor de frisca,care se adauga aproape de final. Foloseste mixerul. Succes!

Monica
(12:35. 24.05.2011)

Daca frisca ramane fluida , adauga peste ea cateva picaturi de sirop natural de fructe si amesteca energic cu mixerul sau cu telul.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.