cum sa repar dulceata de visine pe care deja am pus-o la borcane caci este prea subtire

20:28, 06.07.2011
întreabă alina dinu

Răspunsuri

bebe
(12:49. 30.09.2011)

In vasul in care am fiert dulceata descarcam continutul din borcanele lichide si le mai fierbem pana cand prin probe luand cate putin cu lingura de lemn si punem intr-o farfurie si racim cu suflul gurii, daca vedem ca se ingroase stabilim dansitatea si dupa aceea o punem in borcanele pe care le-am descarcat dar nu le-am spalat. Se leaga la gura cu ce are fiecare. Bine ar fi sa fie celofan, pt. ca atunci le putem pune la cuptor la foc mic 1/2h-se va face o crusta la suprafata borcanului si va tine mai mult in camara. Intrebari pe gmail.

Lara
(10:44. 07.07.2011)

Incearca sa ii adaugi putina gelatina amestecata cu sirop natural de visine.

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu - 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Va rugam sa completati campurile necesare.

      Ciorba de perisoare cu vin?

      Robert - 22.01.2015

      Va rugam sa completati campurile necesare.

        Retete prajituri de post?

        Camelia - 21.11.2011

        Bucatarie
        in acest moment sunt 1 raspuns
        raspunde
        Va rugam sa completati campurile necesare.

          Va rugam sa completati campurile necesare.