8 Vedete fara machiaj sau retusuri in Photoshop

8 Vedete fara machiaj sau retusuri in Photoshop

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vedetele de la Hollywood nu se lasa niciodata fotografiate in cazul in care nu arata cel putin impecabil! Insa, iata ca exista si exceptii! Actori care tin enorm la imaginea lor, au lasat machiajul si photoshopul deoparte si au acceptat sa pozeze cat mai natural pentru revista W.

Kristen Stewart, Nicole Kidman, Naomi Watts sau Matthew McConaughey sunt doar cateva celebritati care de aceasta data au spus un NU hotarat artificialitatii!

Kristen Stewart pare ca se simte in largul ei fara straturi de machiaj, chiar daca la doar 24 de ani are cearcane destul de vizibile. In interviul acordat publicatiei, actrita vorbeste despre scenele ei nud din cel mai nou film "On the road".

Ea a marturisit ca scenele provocatoare nu au fost nici pe departe la fel de dificile precum momentele de dans pe care a trebuit sa le duca la capat alaturi de partenerul ei Garrett Hedlund: "Toata lumea ma intreaba despre scenele nud din On the Road, dar eu a trebuit sa si dansez! Mi s-a parut mult mai dificil dansul decat scenele in care apar dezbracata!"

Pe langa superstarul din Twilight, o regasim si pe Nicole Kidman, care pozeaza cu nonsalanta in ipostaze cat mai naturale. Ea a dezvaluit pentru W cum s-a desfasurat "debutul" ei actoricesc. In scoala generala ea isi dorea foarte mult sa faca parte din trupa de teatru, insa nu reusea sa obtina niciun rol. Asa ca a hotarat sa inventeze un personaj: "Primul rol din viata mea a fost in piesa de Craciun a scolii mele. Am dat proba pentru un inger, insa n-am fost acceptata. Am dat proba pentru Fecioarei Maria, dar nu am primit nici acest rol. Asa ca am inventat eu un personaj: am fost oaia care il veghea pe pruncul Iisus".

Fara pic de machiaj o gasim si pe Naomi Watts care declara ca se bucura de faptul ca lumea nu o recunoaste pe strada. Actrita in varsta de 44 de ani este una dintre putinele vedete care se poate mandri cu un ten perfect, fara cearcane sau alte imperfectiuni datorate varstei.

Neajutat de photoshop sau fond de ten apare si actorul Matthew McConaughey. Unul dintre cei mai sexy barbati din lume, este acum extrem de slab datorita rolului din cel mai nou film al sau "The Dallas Buyer's Club", pentru care a fost nevoit sa slabeasca aproape 20 kg.

Printre vedetele de top care au acceptat sa apara in acest pictorial le regasim pe Marion Cotillard, Amy Adams, Freida Pinto si Keira Knightley.

Acestea sunt celebritatile care demonstreaza ca nimeni nu este perfect! Tu pe cine preferi?

Articolul urmator
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Cât de bine arată Demi Moore la peste 60 de ani! Își etalează corpul fără inhibiții
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.