A adoptat o fetita la 45 de ani!

A adoptat o fetita la 45 de ani!

Eugenia Dinescu, redactor

Cate Blanchett isi mareste familia! Actrita, dublu laureata cu premiul Oscar, impreuna cu sotul sau, scenaristul si regizorul de teatru Andrew Upton, au adoptat o fetita orfana, iar numele sau a fost deja dezvaluit. Edith Vivian Patricia Upton s-a alaturat deja celor 3 fii biologici ai cuplului, Ignatius, de 6 ani, Roman, in varsta de 10 ani si Dashiell, care a implinit 13 ani, si ne putem imagina ca actrita din “Blue Jasmine” este in culmea fericirii in aceste momente.

Zvonurile conform carora actrita de origine australiana, in varsta de 45 de ani, ar fi devenit mama pentru a patra oara au inceput sa circule inca de saptamana trecuta, atunci cand Cate le-ar fi marturisit catorva parinti de la scoala pe care fiii ei o frecventeaza ca familia sa are un nou membru. Cateva zile mai tarziu, Cate a alimentat zvonurile privind adoptia, atunci cand a fost surprinsa imbarcandu-se intr-o cursa aeriana cu destinatia Los Angeles, tinand in brate bebelusul.

  

Desi Cate Blanchett ramane discreta in declaratiile cu privire la viata sa personala, aceasta a dezvaluit recent ca este entuziasmata de gandul ca propriii sai copii vor avea ocazia sa o vada in urmatoarea pelicula in care apare, “Cenusareasa”, unde joaca rolul mamei vitrege: “Copiii mei se afla in faza in care ma fac sa imi fie jena”, a marturisit Cate. “Nu ii fortez sa stea acasa sambata seara si sa se uite la filmele lui mami, dar o sa il vada cu siguranta pe acesta”, a mai adaugat cu entuziasm proaspata mamica de fetita.

Cate s-a casatorit cu dramaturgul Andrew Upton in 1997, iar cuplul se bucura de atunci de o imagine discreta si dau impresia unei familii unite si linistite. In 2010, Cate Blanchett a declarat intr-un interviu acordat revistei W, ca posibilitatea de a avea o familie cat mai mare o entuziasmeaza enorm: “E adevarat ca innebunesti putin [avand 3 baieti]”, a declarat actrita inainte de a sublinia faptul ca “acest haos este absolut grozav”. Mai mult decat atat, actrita din “The Life Aquatic with Steve Zissou”, unde joaca rolul unei femei insarcinate, a declarat este deschisa posibilitatii de a-si mari familia: “Toata lumea spune “Oh, cu siguranta ai tot incercat sa ai o fetita”, a spus mama celor 3 baieti, adaugand ca nu exclude niciodata posibilitatea de a avea mai multi copii, indiferent de ce vor fi: “Daca urmatorul este un baiat, atunci acesta este norocul nostru!”, a mai spus actrita.

Tu ce parere ai despre gestul lui Cate Blanchett?

 

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Ce mai face astăzi micuța Maria
Ce mare și frumoasă a crescut fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Ce mai face astăzi micuța Maria
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.