A fost blonda timp de 3 saptamani. Kim Kardashian s-a vopsit din nou!

A fost blonda timp de 3 saptamani. Kim Kardashian s-a vopsit din nou!

Eugenia Dinescu, redactor

Kim Kardashian nu se poate hotari asupra unei nuante de par! Dupa mai putin de o luna in care a facut furori cu pletele de un blond platinat, Kim a revenit la un look mult mai familiar, vopsindu-si parul intr-o nuanta intensa de brunet. Starleta in varsta de 34 de ani ne avertizase deja ca memorabila schimbare nu avea sa dureze prea mult si ca “a fost o decizie luata in ultimul moment pentru Saptamana Modei de la Paris”, asa cum declara atunci pentru revista People. Desi experimentul ei in materie de hairstyling a fost inspirat de Madonna, spre deosebire de Regina Muzicii Pop, Kim s-a plictisit de nuanta de blond platinat dupa o perioada extrem de scurta. Mai exact, vedeta a rezistat in postura de blonda doar 3 saptamani.



Jumatatea lui Kanye a debutat noul look joi, atunci cand fotografii au surprins-o in timp ce isi ducea fetita, pe North West, la cursuri de dans. Afisand un look relaxat cu o tinuta all-black, formata din leggings, un top mulat si pantofi sport din colectia sotului sau, “Yeezy”, Kim a intors capete nu doar cu formele sale voluptoase, ci si datorita noii nuante de par.



“A fost blonda doar pentru o perioada foarte scurta si a dorit sa revina la brunet inainte de a pleca in Armenia saptamana viitoare”, a declarat o sursa apropiata familiei Kardashian pentru revista People. Brunetul ii confera cu siguranta o imagine etnica lui Kim, al carei tata, avocatul Rob Kardashian, era de origine armeana.



Daca in acel moment Kim declara ca trecerea la blond “a fost un risc pe care mi-a placut sa mi-l asum” si ca “este o pauza placuta” de la imaginea cu care ne-a obisnuit, eforturile ei pentru a-si intretine blondul platinat trebuie sa fi fost obositoare pentru vedeta reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians”. Vizitele dese la saloane de coafura de pe doua continente diferite au fost documentate cu religiozitate de vedeta pe contul sau personal de Instagram, de unde reiese clar faptul ca blondul necesita mai multa intretinere decat Kim este dispusa sa ii acorde. Mai exact, vedeta era nevoita sa isi vopseasca radacinile in fiecare saptamana, ceea ce a facut-o sa declarate ca "este job full time sa fii blonda".  

Totusi, ultimele clipe ale momentului blond al lui Kim au fost surprinse intr-un mod remarcabil. Sotia lui Kanye a incheiat “perioada blonda” cu o aparitie extrem de stylish pe coperta editiei franceze a revistei Elle.

Tu cum o preferi pe Kim?

Articolul urmator
Sienna Miller este însărcinată la 41 de ani! A fost o sarcină neplanificată, dar este pregătită să fie din nou mamă
Sienna Miller este însărcinată la 41 de ani! A fost o sarcină neplanificată, dar este pregătită să fie din nou mamă
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.