A vrut un fund mare dar s-a ales cu gauri in coapse. ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!

A vrut un fund mare dar s-a ales cu gauri in coapse. ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Din dorinta de a atinge perfectiunea, tot mai multe femei ajung sa se mutileze, acceptand sa se supuna operatiilor estetice, chiar daca sunt constiente de urmarile grave pe care unele dintre aceste proceduri le pot avea asupra fizicului lor, dar mai ales, asupra sanatatii. Atat vedetele, cat si oamenii de rand, au trait pe pielea lor cosmarul unor operatii estetice nereusite, iar modelul brazilian, Andressa Urach, nu face exceptie. 

Din dorinta de a avea un posterior cat mai mare, modelul in varsta de 27 de ani s-a supus celor mai invazive operatii estetice si tratamente de infrumusetare, ramanand cu cicatrici adanci pe viata. Totul doar pentru a castiga titlul de "Miss Bum Bum" (Miss Fund, pe romaneste) la controversata competitie braziliena cu acelasi nume, in cadrul careia concurentele sunt departajate in functie de frumusetea... posteriorului lor! Satula de locul doi, Andressa a luat masuri drastice, optand pentru operatii estetice care i-au pus viata in pericol, fortand-o sa petreaca luni intregi pe patul de spital, la terapie intensiva.

La inceputul anului, Andressa a dezvaluit lumii intregi cum arata corpul sau dupa ce o interventie chirurgicala aparent banala a avut urmari neasteptat de grave. Ea a intrat in soc septic dupa ce operatiile de la nivelul coapselor s-au infectat, medicii luand chiar in calcul posibilitatea de a-i amputa un picior din cauza muschilor care aproape putrezisera din pricina substantei injectate (hidrogel), care a fost respinsa de organismul sau.  

Pentru a-i salva viata, dar si picioarele, medicii au fost nevoiti sa dreneze puroiul care s-a format in urma infectiei, realizand mai multe gauri in coapsele modelului. Andressa a fost nevoita sa stea internata o luna la Terapie Intensiva, cu perfuzii intregi de morfina din cauza durerilor insuportabile.

In ultimii 5 ani, finalista concursului Miss Bum Bum a suferit 10 operatii estetice printre care o rinoplastie, o interventie pentru corectarea conturului fetei, o genioplastie (remodelarea barbiei), operatii pentru marirea bustului, liposuctie si  o labioplastie (pentru micsorarea labiilor). Toate aceste interventii i-au dat curaj, astfel ca tanara a indraznit sa se supuna si la alte proceduri mai riscante, acestea din urma punandu-i viata in pericol viata.

Pentru a obtine un posterior mai mare, ea a acceptat sa ii fie injectata la nivelul coapselor o substanta numita "hirdrogel". Din pacate, substanta a fost respinsa de corpul modelului, medicii fiind nevoiti sa dreneze 400 ml de puroi din coapsele sale. Acest lucru se intampla in vara anului trecut. 

Acum, Andressa este de nerecunoscut. Socul prin care a trecut a facut-o sa nu isi mai doreasca sa mai apeleze la serviciile chirurgilor plasticieni. Modelul a renuntat sa mai participe la concursurile de infrumusetare, concentrandu-se asupra carierei sale de prezentatoare tv. Nu isi mai etaleaza silueta in costume de baie minuscule sau in tinute vulgare, ci in outfit-uri conservatoare.




Tu ce parere ai despre cazul Andressei Urach?

Foto: Facebook, Splashnews, Dailymail

Articolul urmator
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Băiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a căsătorit civil! "Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor"
Pare un test banal, dar doar geniile îl trec! Ai curaj să îl faci?
Incepe quiz
Pare un test banal, dar doar geniile îl trec! Ai curaj să îl faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.