Adrian Despot, invitat sa discute cu Presedintele la Palatul Cotroceni! Afla cum a reactionat!

Adrian Despot, invitat sa discute cu Presedintele la Palatul Cotroceni! Afla cum a reactionat!

Eugenia Dinescu, redactor

In urma miscarilor civice din ultimele zile, care au culminat cu demisia lui Victor Ponta din functia de premier, presedintele Klaus Iohannis a invitat reprezentantii societatii civile la Cotroceni, pentru o runda de consultari in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru. Printre cei 18 reprezentati, se numara si solistul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, si el o victima a incendiului din clubul Colectiv, cat si Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Elena Calistru (Funky Citizens) si Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta).



Initial, Adi Despot a refuzat invitatia de a lua parte la discutiile cu seful statului, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook:
“[...] Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.”, a precizat Despot, multumind pentru increderea acordata si adaugand un indemn: “[...]Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.”



Rockerul, care a ajutat in noaptea de 30 octombrie la salvarea vietilor unor tineri in evenimentul tragic din Colectiv, a revenit insa asupra deciziei sale, la cateva ore de la publicarea primului mesaj:

“"Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita, insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo", a spus Adrian Despot.



Inca din primele minute ale intalnirii cu reprezentatii societatii civile, o premiera pentru Romania, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca asistam deja la “o schimbare de paradigma”, relateaza jurnalistul Vlad Ursulean de la Cotroceni, prin intermediul contului sau de Facebook. Discutiile cu reprezentatii societatii civile au loc dupa finalizarea consultarilor cu partidele politice si se desfasoara cu usile inchise.

Update, 17:54: In urma primei runde de consultari de la Palatul Cotroceni, artistul a declarat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, ca s-a intors increzator in viitorul nostru: "Desi niciunul dintre participanti nu s-a autoproclamat “reprezentant al strazii”, cele mai multe dintre doleantele noastre au fost exprimate! M-am intors cu SPERANTA", a declarat el.

Tu ce revendicari speri sa fie exprimate de reprezentatii societatii civile in discutiile cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Adrian Enache va deveni bunic. Fiica lui a fost surprinsă cu burtica de gravidă
Adrian Enache va deveni bunic. Fiica lui a fost surprinsă cu burtica de gravidă
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.