Anda Adam: Cum e posibil sa faci asa ceva nenorocito?! Afla cine a suparat-o pe vedeta!

Anda Adam: Cum e posibil sa faci asa ceva nenorocito?! Afla cine a suparat-o pe vedeta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se presupune ca un parinte nu ar trebui sa se ingrijoreze atunci cand isi lasa copilul/copiii la gradinita, in grija educatoarelor. La urma urmei, menirea unui cadru didactic, in special a unui educator, este aceea de a-i forma pe micuti, astfel incat acestia sa se integreze fara probleme in societate. Un dascal bun isi ajuta elevii sa isi dezvolte latura creativa, ii invata sa lucreze in echipa, sa isi asume anumite responsabilitati, stimulandu-le in permanenta capacitatile intelectuale, fizice si socio-morale. Sau, cel putin, asa ar fi normal! Iata ca exista totusi cadre didactice care isi fac de rusine meseria, considerata a fi una nobila.

Cu siguranta nu iti sunt straine scenele absolut infioratoare surprinse intr-o gradinita privata din centrul Capitalei, in urma cu cateva zile, in care directoarea ii maltrateaza pe copilasii pe care ii avea in grija. Desi ar fi trebuit sa aiba grija de ei, in imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede clar cum femeia trage de par un copil si il loveste brutal peste fata, bineinteles, in timp ce urla la el. Apoi, directoarea gradinitei il duce pe acelasi micut intr-un loc ferit, unde incepe sa-l bruscheze, dupa care, traumatizat, copilul urca de-a busilea pe scari spre una dintre clase.

Asta nu e tot! In alte scene, aceeasi femeie este surprinsa in timp ce intra brusc in dormitorul copiilor si ii da afara din camera, tragandu-i de brate si tarandu-i pe jos, in timp ce tipa la ei. Apoi, alte imagini ne-o arata pe aceasta certandu-i pe copiii pe care ii are in grija si tragandu-i de haine.

Vestea ca mai multi copii au fost agresati in incinta gradinitei private de catre directoarea-monstru a lasat-o in stare de soc pe proaspata mamica Anda Adam. Vedeta, care a nascut la sfarsitul anului trecut, a ramas inmarmurita in momentul in care a auzit sia  vazut prin ce au trecut copiii nevinovati.

Ea a tinut sa posteze pe Facebook un mesaj usturator, prin care cere autoritatilor sa o pedepseasca pe directoare asa cum merita:

„Ma uit socata cum o nenorocita de femeie, directoarea unei gradinite care functiona si ilegal, taraste copiii din pat pe holurile gradinitei, ii tranteste pe spate si ii trage de par urland la ei! Cum e posibil sa faci asa ceva nenorocito?!? Ca nici cu un animal nu te-ai purta asa, dar mai ales cu niste copii? Esti bolnava mintal? Du-te si interneaza-te repede pana nu te linseaza lumea, ca eu, daca te-as prinde pe undeva, te-as tari pe bulevard cu masina, asa cum tarai tu bietii copilasi nevinovati, care raman cu traume din cauza ta, imbecilo! Stie cineva cum o chema pe directoarea asta? Sunt curioasa ce o sa pateasca legal aceasta femeie! Sper ca nu primeste doar o amenda de 500 de lei. P.S: Scuzati-mi exprimarea, dar ma doare stomacul efectiv de la imaginile pe care le-am putut vedea", a scris Anda Adam.

Tu ai apucat sa vezi scenele infioratoare care au scandalizat o intreaga tara?

Surse: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Claudia Pătrășcanu, declarații sincere despre căsnicia cu Gabi Bădălau. „Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat"
Claudia Pătrășcanu, declarații sincere despre căsnicia cu Gabi Bădălau. „Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat"
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.