Andreea Raicu: Nu am un iubit si sunt fericita!

Andreea Raicu: Nu am un iubit si sunt fericita!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Andreea Raicu este o femeie frumoasa, inteligenta, puternica si independenta. La 38 de ani, se poate lauda cu o cariera impresionanta: a debutat ca model, castigand cateva concursuri importante de modeling, apoi a intrat in televiziune, treptat devenind una dintre cele mai cunoscute si apreciate realizatoare tv. Este stilist, designer si filantrop, folosindu-se de notoritetatea sa pentru a demara numeroase proiecte caritabile. Ce barbat nu si-ar dori sa aiba langa el o asemenea femeie? Andreea este singura de o buna perioada de timp si chiar daca acum acest lucru nu pare sa o deranjeze, lucrurile nu au stat dintotdeauna astfel.

In urma cu cateva zile, Andreea Raicu a facut cateva dezvaluiri impresionante pe blogul sau personal, deschizandu-si sufletul in fata cititorilor sai. Ea a dezvaluit ca desi nu si-a intalnit inca sufletul pereche, este fericita, implinita si impacata cu ea insasi. "Vad in jur multe fete sau femei care sufera enorm pentru ca nu au o relatie. Eu insami nu am un iubit si inteleg perfect dorinta de a fi cu cineva, de a imparti viata cu un om pe care sa il iubesti, dar ce nu mai inteleg acum e durerea care te impiedica sa iti traiesti viata in lipsa unui partener", si-a inceput Andreea postarea.

Asta nu inseamna ca bruneta nu a suferit niciodata din dragoste. Vedeta recunoaste ca au existat perioade in viata ei cand a facut compromisuri majore, cand a acceptat sa ramana alaturi de un barbat, intr-o relatie toxica, doar pentru a fi validata de societate. "Ani de zile am asteptat un barbat care sa imi aduca fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit pentru ca aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine cand nu eram intr-o relatie cu un barbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in acesta societate care te vrea intr-o relatie. Pana intr-o zi.", a dezvaluit Andreea.

Cu timpul insa, vedeta si-a dat seama ca fericirea sa nu trebuie sa depinda de alta persoana. "Am inteles ca nimeni nu poate sa-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Pentru ca, in relatiile pe care le-am avut, chiar daca primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru ca nimeni nu iti poate da ceea ce TU trebuie sa-ti dai. Am inteles cat de important este "sa muncesti" sa ai o relatie buna cu tine. Sa iti placa sa petreci timp doar cu tine, sa te cunosti si sa faci lucrurile care iti plac, indiferent daca esti intr-o relatie sau nu", a explicat bruneta.

De asemenea, Andreea a tinut sa specifice ca doar pentru ca se simte fericita si implinita singura, nu inseamna ca nu-si doreste o relatie. Din contra! "In ultima vreme am tot fost intrebata daca, pentru ca gandesc asa, imi mai doresc totusi sa fiu intr-o relatie, daca imi doresc sa imi fac o familie sau nu. M-a mirat pentru ca nu am inteles de unde venea aceasta dilema. Faptul ca ma simt bine cu mine nu inseamna nici pe departe ca nu imi doresc o relatie. Din contra. Imi doresc o relatie cu care sa fiu fericita si nu am nevoie de o relatie care sa ma fac fericita! De fapt, asta e concluzia mea. Nu astept pe cineva care sa imi dea fericirea, ci mi-ar placea sa impart fericirea cu cineva. Pentru ca experienta imi spune ca a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea", si-a incheiat vedeta postarea.

De-a lungul anilor, Andreea Raicu s-a straduit sa pastreze discretia cu privire la viata ei sentimentala. Cu toate acestea, nu putem sa nu ne amintim de cei 3 barbati care au marcat intr-un fel sau altul viata vedetei. In urma cu 13 ani, Andreea anunta ca formeaza un cuplu cu fotbalistul Cristi Chivu, care la acea vreme avea doar 22 de ani.

Din pacate, relatia lor nu a durat mai mult de 1 an de zile, respectiv din 2003 pana in vara anului 2004. Motivul despartirii? Distanta! Andreea locuia la Bucuresti, in timp ce Chivu a fost nevoit sa se mute in Amsterdam din pricina unui transfer.

Insa de departe una dintre cele mai conotrversate relatii ale vedetei, este cea cu boemul Tudor Chirila.

De altfel, fanii Andreei sunt in stare sa bage mana-n foc ca acea relatie toxica despre care bruneta vorbea la inceputul articolului, este cea dintre ea si Chirila, soldata cu multiple despartiri si impacari. Tudor si Andreea s-au cunoscut in 2006, iar in 2008, cei doi isi anuntau despartirea pe blogurile personale.

La mai putin de 1 an de la despartirea de actor, Andreea parea sa-si fi gasit in sfarsit fericirea in bratele tenismenului Horia Tecau.

Relatia lor a evoluat destul de repede, dupa doar doua luni de relatie, Horia mutandu-se deja impreuna cu vedeta. Din nefericire, turneele de tenis l-au tinut departe pe Tecau de Andreea, astfel ca relatia lor nu a durat mai mult de 1 an.

Andreea Raicu spera ca prin aceasta scriere persoanala, sa sara in ajutorul femeilor care accepta sa ramana ani de zile in relatii care nu le mai aduc niciun fel de satisfactie, in relatii "toxice", in care abuzul emotional este la ordinea zilei. Adevarul este ca viata e prea scurta si nu permitem luxul de a ne-o petrece in compania "vampirilor energetici", care ne rapesc fericirea si ne anuleaza respectul de sine.

Esti de acord cu marturisirile Andreei Raicu?

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică! Sofia are iubit la 14 ani
Ai o relatie fericita?
Incepe quiz
Ai o relatie fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.