Are aproape 70 de ani, dar arata ca o adolescenta!

Are aproape 70 de ani, dar arata ca o adolescenta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In anul 1965, Apasra Hongsakula, o tanara de doar 18 ani, era prima femeie de origine thailandeza care castiga titlul "Miss Univers". De cand Apasra a fost desemnata practic, cea mai frumoasa femeie din lume, au trecut mai bine de 50 de ani, timp in care ne-am fi asteptat ca thailandezei sa-i apara pe chip cateva riduri nevinovate, specifice varstei, sa nu mai aiba aceeasi silueta fara cusur si poate chiar sa aiba cateva fire albe. Insa lucrurile nu stau deloc astfel!

Apasra Hongsakula, in varsta de 67 de ani, arata de parca ar fi descoperit Secretul Tineretii Vesnice! Din fotografiile recente cu fosta Miss Univers, nu iti poti da seama ca este vorba despre o persoana ajunsa la varsta pensionarii!

Timpul nu pare sa fi trecut peste chipul (si silueta) Apasrei, care arata la fel ca in anul 1965, cand a fost proclamata regina frumusetii.

 1965

 In prezent

Cea mai recenta fotografie ce o infatiseaza pe Apasra Hongsakula cu chipul sau de bebelus, lipsit de riduri si imperfectiuni, dar si cu un corset care ii evidentieaza perfect talia si ii pune in valoare sanii inca fermi, a starnit pe cat de multe laude, pe atat de multe controverse.

 

Se zvoneste chiar ca frumoasa thailandeza s-ar fi supus de-a lungul anilor, unor operatii estetice si tratamente anti-imbatranire de 2.5 milioane de dolari. Insa managerul femeii neaga aceste afirmatii, spunand ca Apasra si-a schimbat doar coafura, optand in ultima perioada pentru un par drept, care o intinereste vizibil.    

Apasra Hongsakula s-a nascut in anul 1947 in Bangkok, Thailanda si a fost prima femeie asiatica ce a primit coroana "Miss Univers", intr-o perioada in care la concursuri de acest gen, erau favorizate femeile cu trasaturi... comune. In prezent, ea este proprietara unui centru de infrumusetare al carei imagine este, bineinteles, chiar ea.

Tu ce parere ai despre felul in care arata Apasra Hongsakula, la 67 de ani?

Foto: Facebook, www.apasra.com

Articolul urmator
Pe ea o cunoaște toată țara, dar puțini știu ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! A trecut prin multe greutăți, dar nu s-a dat bătută
Pe ea o cunoaște toată țara, dar puțini știu ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! A trecut prin multe greutăți, dar nu s-a dat bătută
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.