Bianca Dragusanu a intrat intr-un nou scandal mediatic

Bianca Dragusanu a intrat intr-un nou scandal mediatic

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Scandal de proportii intre Bianca Dragusanu si fosta prezentatoare tv, Oana Mares! Roscata, care in prezent se afla in Vama Veche pentru filmarile emisunii "Poftiti pe la noi", a luat foc dupa ce Oana Mares a postat un comentariu usturator la adresa ei.

Dupa ce Bianca a publicat pe Facebook o fotografie cu mesajul: "Vama V... pe aici n-am sa mai trec vreodata", mai in gluma, mai in serios, Oana Mares a acuzat-o pe roscata ca face sex pe bani: "Bianca Dragusanu se afla in Vama Veche si nu a inteles nimci pana acum, spune chiar ea. Cica nu e nimeni sa-i plateasca bauturile si nu a primit nicio propunere de f.... pe bani. Ea crede ca sunt toti drogati si nu vad cat de buna e!".

Te-ai fi asteptat ca fosta sotie a lui Victor Slav sa ramana indiferenta la o asemenea rautate? Nici gand! Nimic nu a impiedicat-o pe Bianca sa dea la randul sau cu parul, tinand sa ii reaminteasca Oanei Mares ca a fost data afara din televiziune pentru ca emisiunea ei nu facea rating. Iata care a fost raspunsul Biancai la comentariul facut de Oana:

"Scrisoare deschisa catre casnica plictisita si obosita care isi ineaca amarul in carciumile din Centrul Vechi si se impiedica de succesul si realizarile altora:

Nu e greu sa dai cu parul cand nu ai nicio proba, e greu sa raspunzi pentru afirmatiile tale complet nefondate! Si va trebui s-o faci!!! Nu am fost filmata luand bani inainte sau dupa o partida de amor, asa cum tu ai fost filmata iesind din casa amantului (lucru pe care nu eu il afirm), ceea ce nu iti da dreptul sa ma numesti prostituata. In plus, contractele mele demonstreaza deja de niste timp faptul ca sunt angajata la TV. Nu eu m am cerut acolo, ci publicul si angajatorii. Asta in timp ce tu, ai fost exclusa din schema cand audientele demonstrau ca publicul nu te mai vrea si nici sefilor nu le mai erai pe plac. Deci nu e doar senzatia mea ca lucrez in televiziune si fac audiente la care tu nici nu ai indraznit sa visezi. Daca ai demnitate, sustine ti afirmatiile cu probe si fa un efort sa-ti tii in frau frustrarile si complexele".

Insa aceasta postare a fost precedata de un atac la adresa Oanei Mares, care cu putin timp in urma a fost surprinsa in timp ce iesea dintr-un restaurant dupa ce bause o cantitate considerabila de alcool: "Spre surprinderea mea, inca mai exista asa-zisele "doamne" inactive, incolore si cu grave lacune de memorie, care par sa fi uitat etapele depravarii in care au fost surprinse de-a lungul timpului. De pilda, fosta sotie infidela, prinsa-n fapt, casnica obosita se reactiveaza dintr-o data si isi doreste sa devina vizibila, aruncand vorbe "de duh" prin care, mai degraba, se autocaracterizeaza. E adevarat, pe mine nu ma caracterizeaza distractia din Vama, puternic scaldata in alcool, pentru ca eu nu am niciun motiv sa beau sa uit de mine, asa cum am vazut in presa ca face ea", a scris Bianca pe Facebook.

Desi Oana Mares a fost contactata de mai multi realizatori de emisiuni tv, care au dezbatut intenes scandalul dintre cele doua dive autohtone, fosta sotie a lui Augustin Viziru a marturisit ca nu isi doreste sub niciun chip sa apara la televizor in astfel de conditii. "Poate nu m-am facut inteleasa. Nu vreau sa apara la nicio emisine si niciodata nu voi avea ca subiect de discutie o "gluma". Postarile mele sunt ale unui simplu cititor si telespectator [...] Si acum pe bune: subiectul se cerea luat la misto! Iar eu am dreptul sa fac asta pe wall meu si dreptul sa nu apar in nicio publicatie in niciun context mai ales ca am anuntat ca m-am retras din viata publica", a scris Oana pe reteaua de socializare.  

Tu ce parere ai despre scandalul dintre cele doua vedete? 

Articolul urmator
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin este pregătită să devină din nou mamă
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin este pregătită să devină din nou mamă
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.