Bianca Dragusanu angajeaza croitoreasa!

Bianca Dragusanu angajeaza croitoreasa!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Atelierul de croitorie al Biancai Dragusanu se bucura de un succes atat de mare, incat vedeta este nevoie sa mai angajeze personal pentru a face fata comenzilor! Cel putin asta reiese din anuntul pe care roscata l-a postat in urma cu o zi pe Facebook.

Bianca a dat de veste fanilor sai ca are nevoie de croitorese intrucat echipa ei se mareste! "Ai experienta pe triploc si masina liniara, poti croi dupa sablon si cauti sa faci parte dintr-o echipa tanara si talentata? Lasa-mi mesaj privat! Echipa noastra se mareste", a scris Bianca alaturi de o poza ce o infatiseaza ajutandu-si o croitoreasa sa finiseze o rochie.

Se pare ca roscata este perfectionista cand vine vorba de propriile sale creatii. Ea petrece zi si noapte in atelierul sau, lucrand cot la cot cu angajatele sale, pentru a se asigura ca rochiile sunt impecabil realizate.

Fanii din toate colturile tarii au fost receptivi la anuntul Biancai, intreband-o pe aceasta daca ofera cazare pentru persoanele din alte orase. Alte persoane nu au putut sa nu se lase vrajiti de rochia alba din dantela la care Bianca lucra de zor in poza postata, o alta dovada a faptului ca afecerea vedetei prospera pe zi ce trece. De altfel, prima colectie de rochii de mireasa a Biancai, lansata acum cateva saptamani in cadrul unui targ de nunti din Bucuresti, s-a bucurat de un mare succes in randul viitoarelor mirese.  

Foto: Facebook

Articolul urmator
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin s-a căsătorit cu alesul inimii ei: ”Aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă”
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin s-a căsătorit cu alesul inimii ei: ”Aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.