Bogdan Vladau s-a facut de ras pe Facebook!

Bogdan Vladau s-a facut de ras pe Facebook!

Redactor Divahair.ro

Fara indoiala, Bogdan Vladau ocupa un loc fruntas in topul celor mai sexi barbati din Romania. Chiar si asa, barbatul in varsta de 36 de ani dezamageste profund cand vine vorba de gramatica.

In urma cu cateva ore, el a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care a reusit sa isi amuze si, totodata, sa-si surprinda neplacut fanii. Socat de aparitiile publice ale Iuliei Albu, Vladau a tinut sa o ridiculizeze pe aceasta, insa tot ce a reusit a fost sa se faca de ras in fata celor care ii urmaresc activitatea pe reteaua de socializare, din cauza mesajului sau plin de greseli gramaticale inacceptabile. Si mai amuzant este faptul ca primul care a indraznit sa ii atraga atentia cu privire la gafele comise a fost colegul sau de breasla, solistul Florin Ristei!

Dupa ce a vazut ca postarea sa atrage atentia din alte motive, Vladau si-a corectat greselile si a avut grija sa stearga mesajele din partea fanilor care nu au pierdut ocazia sa-l ia peste picior. Bineinteles, nu inainte de a le transmite un mesaj acestora:

Ironic este faptul ca, in urma cu cateva zile, acelasi Bogdan Vladau isi incuraja fanele sa citeasca. El a tinut mortis sa o dea drept exemplu pe logodnica lui, modelul Gina Chirila, surprinsa in timp ce citea o carte.

Chiar daca activeaza ca model din 1999 si a participat in vara anului 2001 la emisiunea „Vara ispitelor”, alaturi de bunul sau prieten Victor Slav, Bogdan Vladau a devenit celebru abia in 2010, in urma participarii sale la show-ul „Dansez pentru tine”. Cativa ani mai tarziu, el s-a gandit ca a venit momentul sa isi cucereasca publicul feminin si cu vocea lui, asa ca a lansat piesele „Hila”, „Menina Linda” si „Baby”. Insa participarea sa la emisiunea „Burlacul”, in 2013, i-a asigurat lui Vladau statutul de vedeta, precum si titlul de cel mai ravnit burlac din Romania.

Dorindu-si sa se remarce in industria muzicala, Bogdan Vladau s-a hotarat sa participe in 2015 si la „Vocea Romaniei”, dar s-a facut si atunci de ras, dupa ce a interpretat in galele live piesa „Earned it” a lui The Weeknd. Prestatia lui Vladau a fost un esec total, asa cum au recunoscut si doi dintre juratii show-ului, Marius Moga si Tudor Chirila.

Cred ca te-a cam chinuit Loredana cu piesa asta", a fost parerea lui Moga. Chirila, insa, nu a fost atat de rezervat in declaratii: „Mie mi s-a parut ca o fetita care primeste o ciocolata si ciocolata are un ambalaj. Mi s-a parut ca ai mancat ambalajul, nu ciocolata. Mi s-a parut ca nici tu nu te-ai simtit confortabil cu piesa asta." 

Ramane de vazut cat de dorit va mai fi artistul dupa intamplarea de pe Facebook.

Foto: Facebook

Articolul urmator
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?
Incepe quiz
Ce spune lista ta de prieteni de pe facebook despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.