Cabral: Cred in descoperirea vinovatilor din cauza carora a murit Iovan

Cabral: Cred in descoperirea vinovatilor din cauza carora a murit Iovan

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Cabral a tinut sa dezbata pe blogul sau personal subiectul mortii lui Adrian Iovan si a explicat calitatile pilotului care a reusit sa salveze viata a cinci oameni prin pilotarea unui avion in conditii neprielnice.

"Stiu ca in goana dupa vinovati pilotul o sa fie si el aratat cu degetul. Va propun, celor care se gandesc sa faca asta, sa citeasca declaratiile directorului ROMATSA, cele referitoare la pilotul Adrian Iovan, in care spune ca doar experienta pilotului le-a salvat viata celor care au reusit sa scape. Sa-l odihneasca in pace".

"Eu cred in descoperirea vinovatilor. Intotdeauna. Pentru ca, in afara de situatiile in care pur-si-simplu soarta nu lasa loc de altceva, de cele mai multe ori exista un vinovat. Si daca vinovatul este descoperit avem o garantie - chiar si minima - ca greseala nu se repeta", a completat acesta.

"Era oare atat de greu sa-i gaseasca daca aveau telefoane mobile la care vorbeau?! Pai noi avem pompieri, jandarmi, trupe de interventie de tot felul si cei care gasesc victimele sunt padurarii?! Este posibil ca in 2014 sa dureze atat de mult sa-i gaseasca pe oamenii aia?!", a mai scris vedeta pe blogul personal.

Cabral a tinut sa explice fiecare intrebare pusa in parte si a scris astfel: "Eu cred ca intotdeauna e loc de mai bine. Si e loc si de mai mult noroc. Probabil ca ar fi putut fi gasiti mai repede, vorbind acum de situatii ideale in care pune si norocul umarul. Totusi, nu cred ca exista acum motive ca cei care au intervenit pentru salvarea victimelor sa fie acuzati ca nu si-au facut treaba. Hai sa asteptam si sa vedem, sa ajutam macar cu un gand bun... nu cu un comentariu rautacios, ca ala n-ajuta pe nimeni".

Reamintim ca luni a avut loc un accident aviatic in Muntii Apuseni. Aeronava, de tip BN2, plecase dupa-amiaza de la Bucuresti spre Oradea, si avea la bord patru medici, o asistenta si doi membri ai echipajului de zbor, iar avionul era pilotat de Adrian Iovan. Din cauza unor conditii meteo neprielnice, avionul a aterizat fortat. Cu toate acestea, toti pasagerii au supravietuit, desi aveau rani multiple. Dupa mai bine de sapte ore in care au asteptat in zapada sa fie salvati, pilotul si unul dintre medici au decedat. Ceilalti cinci pasageri au fost gasiti si acum se afla in grija medicilor.

Articolul urmator
Ernest, mărturisiri despre momentele grele prin care a trecut din cauza celebrității: „M-am lăsat călcat în picioare...”
Ernest, mărturisiri despre momentele grele prin care a trecut din cauza celebrității: „M-am lăsat călcat în picioare...”
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?
Incepe quiz
Cât de ușor cred bărbații că te pot seduce?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.