Cameron Diaz se marita la 42 de ani?!

Cameron Diaz se marita la 42 de ani?!

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Paparazzi au realizat cateva fotografii cu actrita Cameron Diaz care au starnit o serie de zvonuri. Este posibil ca vedeta sa se fi logodit cu cel cu care are o relatie de doar cateva luni. Mai exact, Cameron este cu rockerul Benji Madden din luna mai a acestui an. Cei doi s-au cunoscut prin Nicole Richie, cumnata artistului, si se pare ca nu a contat faptul ca acesta este cu 6 ani mai mic decat faimoasa actrita.


Cameron a afisat ceea ce pare a fi un inel de logodna. Imediat dupa ce au inceput sa apara zvonurile legate de o posibila casatorie, vedeta si-a ascuns inelul de aparatele de fotografiat. Esarfele pe care vedeta le poarta la gat nu i-au tinut doar de cald, ci i-au fost de un real ajutor in momentul in care Cameron a fost "incoltita" de paparazzi. Vedeta si-a strecurat mana pe sub accesoriul supradimensionat, insa gestul ei nu a facut altceva decat sa intareasca speculatiile.

   

Desi are 42 de ani, Cameron nu s-a casatorit niciodata si nici nu este genul de femeie care sa isi doreasca o familie obisnuita. Intr-un interviu recent, ea a declarat: "nu imi caut un sot si nu vreau sa ma marit. Nu caut lucrurile astea. Eu traiesc in prezent si nu ma gandesc ce trebuie sa fac in viitor cu viata mea". In ceea ce priveste copiii, Cameron a declarat in repetate randuri ca nu isi doreste sa fie mama, dar situatia pare sa se fi schimbat putin de cand a inceput relatia cu Benji: "traim intr-o societate in care toti vor copii si se asteapta ca vedetele sa fie exact ca persoanele obisnuite, asa ca isi spun Eu am copii, ea de ce nu are?. Dar eu nu vreau sa fac un lucru doar pentru ca cei din jur se asteapta la asa ceva. Daca se intampla sa imi intemeiez o familie si sa apara si copiii, atunci am sa fac asta, dar nu sunt genul de persoana care sa se aseze la casa ei doar pentru ca cei din jur isi doresc asa ceva".

Articolul urmator
8 celebrități care au devenit cunoscute după 50 de ani! Sunt dovada clară că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visele
8 celebrități care au devenit cunoscute după 50 de ani! Sunt dovada clară că niciodată nu este prea târziu să-ți urmezi visele
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.