Cat de frumoasa este fiica Anei Maria Prodan! Are 16 si este model

Cat de frumoasa este fiica Anei Maria Prodan! Are 16 si este model

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

In timp ce alte adolescente prefera sa-si petreca timpul liber prin cafenele, cluburi sau mall-uri, Rebecca, fiica de 16 ani a Anei Maria Prodan, prefera sa defileze pe podiumurile de moda. Chiar daca la inceput nu voia sa aiba nimic de-a face cu lumea superficiala a modelingului, cu timpul Rebecca s-a convins de faptul ca meseria de model i se potriveste ca o manusa!

Rebecca Dumitrescu a bifat deja prezentari de moda in cadrul celui mai mare festival de moda din Romania, Bucharest Fashion Week. Insa debutul sau pe catwalk a avut loc in urma cu 1 an, Rebecca fiind modelul care a deschis si a inchis show-ul unei creatoare de moda din Turcia, Yamur Agdad. Nu a durat mult pana cand fiica Anei Maria Prodan sa urce pe celebrul podium de la Bucharest Fashion Week. Ba chiar ea a castigat si premiul pentru "Cel mai bun debut" in cadrul show-ului de moda.

Anul acesta, Rebecca i-a lasat fara suflare pe spectatorii festivalului de moda, care au avut ocazia sa o admire pe adolescenta in cele mai... sexy tinute. Rochiile din piele, salopetele mini precum si tinutele de ocazie au fost perfect puse in valoare de modelul in plina ascensiune.

Anamaria nu se mai satura sa posteze fotografii cu mandretea ei de fata, careia i-a organizat o petrecere pe cinste de ziua ei de nastere. In urma cu 2 saptamani, Rebecca a implinit 16 ani, Ana si Laurentiu Reghecampf oferindu-i adolescentei drept surpriza un tort superb, adus de un barbat deghizat in Superman. Tortul a luat forma unui catwalk, pe care era asezata o figurina ce seamana leit cu sarbatorita familiei Prodan - Reghecampf.

Anamaria Prodan Reghecampf nu are niciun motiv sa se planga. Are o familie superba!

Foto: Facebook

Articolul urmator
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin este pregătită să devină din nou mamă
A treia oară e cu noroc! Maria Constantin este pregătită să devină din nou mamă
Cat de sincer este iubitul tau?
Incepe quiz
Cat de sincer este iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.