Cat de mult s-a ingrasat Lady Gaga!

Cat de mult s-a ingrasat Lady Gaga!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Lady Gaga si-a pierdut conditia fizica de alta data. Cantareata in varsta de 28 de ani s-a ingrasat cateva kilograme, iar abdomenul ei tonifiat si picioarele atletice sunt acum de domeniul trecutului.

Cu toate acestea, vedeta pop nu s-a lasat demoralizata de faptul ca a luat proportii si a urcat recent pe o scena din Vancouver, Canada, intr-o serie de tinute sumare, care i-au scos in evidenta noile rotunjumi. Gaga si-a facut aparitia intr-un body stralucitor, mult prea mic pentru posteriorul sau voluminos si un dres plasa.

Lady Gaga
Si de parca nu ar fi fost suficient de sumar imbracata, artista s-a schimbat ulterior intr-un sutien cu sclipici si un slip tanga cu aplicatii florale.
Lady Gaga Lady Gaga
Artista s-a mai confruntat si in trecut cu fluctuatiile de greutate. In 2012 ea se ingrasase 11 kilograme si, desi afirma ca este mandra de formele sale, pana in 2013 a dat jos kilogramele in plus printr-o dieta controlata si exercitii fizice. De asemenea, artista a dezvaluit de mai multe ori faptul ca in adolescenta s-a luptat cu bulimia si anorexia.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru aparitiile ei controversate. Cantareata a devenit celebra datorita unor piese precum "Bad Romance" sau "Poker Face", dar si datorita stilului sau vestimentar excentric. Pana in prezent, artista a fost recompensata cu cinci premii Grammy si 13 MTV Video Music Awards.

Tie iti place cum arata Lady Gaga in prezent?

Sursa foto: Splashnews

Articolul urmator
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
O viață cât 10, demnă de ecranizat! Totul despre viața unicei Elizabeth Taylor
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.