Cat de provocator danseaza aceasta vedeta!

Cat de provocator danseaza aceasta vedeta!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Cu toate ca ne-a obisnuit deja cu aparitiile ei incendiare, Nicki Minaj a uimit o lume intreaga cu un nou filmulet aparut pe Internet. Vedeta face twerking intr-o pozitie mai putin obisnuita... stand in maini langa un perete.

Termenul de "twerking" desemneaza un dans lasciv, realizat prin miscarea soldurilor si a posteriorului.

Urmareste in continuare momentul in care Nicki Minaj danseaza lasciv:

Totodata, artista se pregateste sa lanseze videoclipul piesei "Anaconda" alaturi de Drake in care, bineinteles, danseaza provocator. Imbracata sumar, intr-o pereche de colanti negri cu decupaje si un sutien minuscul, Nicki Minaj executa un lap dance (dans in poala) in timp ce Drake sta relaxat pe scaun.

Nicki Minaj si Drake

Aceasta nu este prima data cand Nicki Minaj apare in ipostaze provocatoare alaturi de Drake. Cei doi au facut furori in urma cu doar cateva luni in timpul unui concert cand, Minaj nu s-a multumit doar sa danseze alaturi de artist, ci a sarit in bratele acestuia.

Nicky Minaj si Drake

Desi sunt vazuti tot mai des in ipostaze intime, Nicki a declarat mereu ca Drake este ca un frate pentru ea. Cu toate acestea, artistul nu pare sa fie de aceeasi parere. Si el a postat pe Instagram fotografiile in care apare alaturi de Nicki, insotite de mesaje precum: "cea mai buna invitatie de a aparea intr-un videoclip" "my anaconda was way up/ sarpele meu anaconda era foarte sus", facand referire la faptul ca dansul lasciv al lui Nicki a reusit sa-l excite.  

In ciuda tuturor acestor dovezi, se pare ca intre cei doi nu ar fi nimic. Ba mai mult, se zvoneste ca Drake ar vrea sa se impace cu Rihanna. 

Nicki Minaj, in varsta de 31 de ani, este o cantareata americana de rap, hip-hop si R&B, care a devenit prima cantareata din istorie care a avut sapte single-uri in Bilboard Hot 100. Ea urmeaza sa lanseze cel de-al treilea album, "The Pink Print", pana la sfarsitul acestui an.

La randul lui, Drake este un cantaret si un actor canadiano-american, cu doua albume de studio bine primite de catre critici, ‘Thank Me Later" (2009) si "Take Care" (2011).

Sursa foto: Instagram

Articolul urmator
Roxana Ciuhulescu regretă pictorialul din revista „Playboy" de acum 22 de ani. Vedeta susține chiar că a fost păcălită: „Mi-am luat-o în bot."
Roxana Ciuhulescu regretă pictorialul din revista „Playboy" de acum 22 de ani. Vedeta susține chiar că a fost păcălită: „Mi-am luat-o în bot."
Ai stofa de vedeta?
Incepe quiz
Ai stofa de vedeta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.