Ce abdomen plat are Britney Spears! Real sau efect Photoshop?

Ce abdomen plat are Britney Spears! Real sau efect Photoshop?

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Nu ar fi prima data cand Britney Spears ar starni controverse din pricina fotografiilor sale, foarte prelucrate in Photoshop. Dar se pare ca de aceasta data, corpul ei extrem de tonifiat nu a avut nevoie de atat de multe retusuri! Cantareata in varsta de 33 de ani si-a expus din nou abdomenul pe coperta revistei "Women's Health" demonstrand lumii intregi ca antrenamentele riguroase la care s-a supus in ultima perioada, chiar au dat roade.

Imbracata intr-un set de lenjerie intima neon si un blazer negru, Brit isi etaleaza mandra abdomenul de fier si talia de invidiat, pe care indragita artista recunoaste ca nu le-ar fi putut obtine fara sport si ambitie. Nu de putine ori, Brit a fost surprinsa de catre paparazzi in echipamentul de sport, in timp ce iesea sau se indrepta catre sala de fitness. De atlfel, pentru Women's Health, Britney a declarat in excluisivitate in ce consta programul ei de sport, care a ajutat-o sa-si recapete silueta: "Incep intotdeauna cu cate 20 minute de cardio (de obicei, alergari), dupa care ridic greutati si fac diverse exercitii pentru tonifiere: flotari, genuflexiuni, abdomene. Am grija sa inchei mereu cu un program scurt de stretching". Cantareata a recunoscut totusi ca dansul si repetatiile zilnice pentru show-urile sale din Las Vegas, au ajutat-o sa-si recapete tonusul si silueta: "Dansul este cel mai bun exercitiu de tip cardio. Este solicitant si distractiv in acelasi timp".

Cat despre alimentatia sa, desi nu a renuntat la cel mai vechi viciu al sau, fumatul, Britney Spears incearca sa adopte un regim cat mai sanatos, insa nu se poate abtine de la a bea cate un ceai foarte indulcit din cand in cand: "Chiar imi place mancarea raw (cruda) - sushi in mare parte. Consum si fursecuri cu migdale si tot felul de fructe care imi asigura energie. Nu pot sa ma abtin de la ceaiurile indulcite, care sunt placerea mea vinovata".  

Tie iti place cum arata Britney Spears? 

Foto: Women's Health, Splashnews 

Articolul urmator
Viața lui Toto Cutugno a fost marcată de obstacole, dar nimic nu l-a împiedicat să își ducă visul mai departe
Viața lui Toto Cutugno a fost marcată de obstacole, dar nimic nu l-a împiedicat să își ducă visul mai departe
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.