Cea mai frumoasa rochie de la Cannes

Cea mai frumoasa rochie de la Cannes

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Jessica Biel reuseste sa surprinda datorita stilului ei impecabil. Actrita a fost prezenta la Festivalul de Film de la Cannes pentru a-l sustine pe sotul ei, Justin Timberlake, unde a impresionat prin eleganta. Ea a reusit sa devina atractia serii datorita tinutei sale spectaculoase, care i-a impresionat pana si pe cei mai duri critici de moda.

Actrita de 31 de ani a ridicat stacheta in ceea ce priveste o tinuta demna de covorul rosu, stralucind intr-o rochie argintie Marchesa, cu pene albe in partea de jos. Jessica a ales sa isi accesorizeze outfitul cu un colier sub forma unui sarpe, marca Bulgari, un clutch Marchesa si pantofi nude Manolo Blahnik.  

Accesoriile cu detalii metalice au devenit un must pentru vedetele internationale, care poarta astfel de piese tot mai des. Datorita elegantei pe care o confera, argintiul castiga tot mai mult teren in fata auriului. Poarta si tu accesorii argintii si cu siguranta vei reusi sa starnesti admiratia celor din jur.

Sandale - 175 lei

Sandale - 215 lei

Se pare ca Jessica nu a fost deloc deranjata de faptul ca Justin Timberlake nu a fost alaturi de ea pe covorul rosu. El a fost nevoit sa pozeze alaturi de partenera sa din filmul "Inside Llewyn Davis", Carrey Mulligan.

Jessica Biel a fost in centrul atentiei datorita tinutei sale impresionante. 

Sursa Foto: JustJared.com 

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 SUD EST!
Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 SUD EST!
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!
Incepe quiz
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.