Clipe de cosmar pentru Kim Kardashian! Afla ce a patit vedeta!

Clipe de cosmar pentru Kim Kardashian! Afla ce a patit vedeta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vitalii Sediuk a devenit un personaj de temut pentru celebritatile de peste Ocean. Atacatorul numarul 1 al vedetelor, care in vara acestui an l-a lovit pe Brad Pitt in timpul unui eveniment, aproape ca a doborat-o pe Kim Kardashian, la o prezentare de moda, chiar in fata sotului ei, Kanye West.

Totul a inceput la scurt timp dupa ce vedeta, insotita de mama ei, Kris Jenner, sotul ei, Kanye West si o armata intreaga de bodyguarzi, a coborat din limuzina si a incerca sa-si croiasca drum catre show-ul de moda Balmain. Intr-o fractiune de secunda, profitand de neatentia bodyguarzilor, ucraineanul a incercat in modul agresiv care-l caracterizeaza, sa o imbratiseze pe bruneta. Acest gest a cauzat o adevarata isterie in randul multimii care a inceput sa o impinga pe Kim, aceasta fiind pe punctul de a cadea. Din fericire, bodyguarzii au facut fata situatiei si au readus-o pe Kim cu picioarele pe pamant, la propriu. Extrem de speriata, Kim a inceput sa tipe. Disperarea ei a fost surprinsa in fotografiile realizate de cei prezenti la fata locului.

Vazand consecintele gestului sau brutal, Vitalii a declarat pentru MailOnline ca nu a vrut nicio clipa sa ii faca rau lui Kim, ci doar sa o imbratiseze: "Sper ca este ok si ca nu este suparata pe mine. Nu am vrut sa-i fac niciun rau. Kanye este un barbat norocos. Kim este o zeita!".  Bineinteles, aceasta declaratie este departe de adevaratul motiv care a stat la baza gestului sau. Pe Instagram, ucraineanul a recunoscut ca prin aceasta "farsa" a vrut sa transmita un mesaj autoritatilor din Statele Unite care i-au interzis sa mai calce pe taram american: "Farsa de mai devreme a fost de fapt un protest la adresa celor din Statele Unite, care imi interzic sa intru in tara".

Dupa ce in decursul anilor a atacat celebritati precum Madonna, Will Smith sau Leonardo DiCaprio, a intrat cu forta la diverse prezentari de moda si evenimente si l-a lovit pe Brad Pitt la premiera filmului Maleficent, care a avut loc vara aceasta, lui Vitalii Sediuk i-a fost interzis accesul in Statele Unite. "Am o veste trista sau poate buna pentru voi. Autoritatile americane mi-au interzis sa mai intru in Statele Unite. In septembrie, cand am vrut sa zbor de la Paris la Los Angeles, ofiterii de securitate care mi-au verificat pasaportul mi-au spus ca au primit un document de la oficialii americani in care este specificat faptul ca nu mai am voie sa intru in Statele Unite. Zborul meu a fost anulat", a marturisit barbatul tot pentru MailOnline.

Articolul urmator
Decizia neașteptată luată de Cristina Cioran! Vedeta va sărbători Crăciunul alături de tatăl fetiței sale
Decizia neașteptată luată de Cristina Cioran! Vedeta va sărbători Crăciunul alături de tatăl fetiței sale
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.