Clipe de cosmar pentru Kim Kardashian! Afla ce a patit vedeta!

Clipe de cosmar pentru Kim Kardashian! Afla ce a patit vedeta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Vitalii Sediuk a devenit un personaj de temut pentru celebritatile de peste Ocean. Atacatorul numarul 1 al vedetelor, care in vara acestui an l-a lovit pe Brad Pitt in timpul unui eveniment, aproape ca a doborat-o pe Kim Kardashian, la o prezentare de moda, chiar in fata sotului ei, Kanye West.

Totul a inceput la scurt timp dupa ce vedeta, insotita de mama ei, Kris Jenner, sotul ei, Kanye West si o armata intreaga de bodyguarzi, a coborat din limuzina si a incerca sa-si croiasca drum catre show-ul de moda Balmain. Intr-o fractiune de secunda, profitand de neatentia bodyguarzilor, ucraineanul a incercat in modul agresiv care-l caracterizeaza, sa o imbratiseze pe bruneta. Acest gest a cauzat o adevarata isterie in randul multimii care a inceput sa o impinga pe Kim, aceasta fiind pe punctul de a cadea. Din fericire, bodyguarzii au facut fata situatiei si au readus-o pe Kim cu picioarele pe pamant, la propriu. Extrem de speriata, Kim a inceput sa tipe. Disperarea ei a fost surprinsa in fotografiile realizate de cei prezenti la fata locului.

Vazand consecintele gestului sau brutal, Vitalii a declarat pentru MailOnline ca nu a vrut nicio clipa sa ii faca rau lui Kim, ci doar sa o imbratiseze: "Sper ca este ok si ca nu este suparata pe mine. Nu am vrut sa-i fac niciun rau. Kanye este un barbat norocos. Kim este o zeita!".  Bineinteles, aceasta declaratie este departe de adevaratul motiv care a stat la baza gestului sau. Pe Instagram, ucraineanul a recunoscut ca prin aceasta "farsa" a vrut sa transmita un mesaj autoritatilor din Statele Unite care i-au interzis sa mai calce pe taram american: "Farsa de mai devreme a fost de fapt un protest la adresa celor din Statele Unite, care imi interzic sa intru in tara".

Dupa ce in decursul anilor a atacat celebritati precum Madonna, Will Smith sau Leonardo DiCaprio, a intrat cu forta la diverse prezentari de moda si evenimente si l-a lovit pe Brad Pitt la premiera filmului Maleficent, care a avut loc vara aceasta, lui Vitalii Sediuk i-a fost interzis accesul in Statele Unite. "Am o veste trista sau poate buna pentru voi. Autoritatile americane mi-au interzis sa mai intru in Statele Unite. In septembrie, cand am vrut sa zbor de la Paris la Los Angeles, ofiterii de securitate care mi-au verificat pasaportul mi-au spus ca au primit un document de la oficialii americani in care este specificat faptul ca nu mai am voie sa intru in Statele Unite. Zborul meu a fost anulat", a marturisit barbatul tot pentru MailOnline.

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Vă mai aduceți aminte de Manuela Fedorca? Ce mai face frumoasa vedetă de când a ieșit din lumina reflectoarelor
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.