David Beckham, asa cum nu l-ai mai vazut!

David Beckham, asa cum nu l-ai mai vazut!

Eugenia Dinescu, redactor

David Beckham (40 ani) este renumit pentru abilitatea sa de a dribla ca niciun alt fotbalist, dar acum isi poate adauga o noua abilitate in palmares – brodatul! Dupa ce si-a facut un tatuaj de dragul lui Harper, fiica sa in varsta de 4 ani, David a cucerit din nou Internetul in ipostaza de tatic devotat. De aceasta data insa, el a fost surprins intr-un moment plin de candoare, in timp ce broda o rochie pentru papusile fiicei sale.



Din fericire, sotia sa Victoria (41 de ani), cu care formeaza un cuplu de mai bine de 17 ani, s-a aflat prin preajma pentru a surprinde momentul.  Pe Instagram, fanii fostului fotbalist nu si-au putut ascunde entuziasmul la vederea imaginii cu fostul fotbalist brodand rochii de papusi,  exclamand: “Ce tip minunat!” sau “Acest lucru il face si mai adorabil!”.



In ciuda faptului ca formeaza unul dintre cele mai renumite cupluri, David si Victoria Beckham nu au de gand sa lase ca gustul celebritatii sa le distorsioneze celor 4 copii viziunea asupra realitatii. Cei doi au declarat in repetate randuri ca supravegheaza indeaproape copiii si le monitorizeaza activitatea in social media.  Aceeasi atitudine pragmatica incearca sa o insufle si lui Brooklyn (16 ani), fiul cel mare al cuplului, care imbina cu succes scoala cu un job part-time intr-o cafenea din Londra, in timp ce Romeo (13 ani) are deja o cariera promitatoare in modeling. “Suntem parinti puternici, parinti stricti, dar in final suntem ca majoritatea parintilor”, marturiseste David. “Ne iubim copiii si ne dorim ce-i mai bun pentru ei”, a completat el.




In plus, David a marturisit ca l-a insotit pe Brookyln chiar in timpul unei intalniri cu o fata, unde s-a asezat la doar cateva mese distanta de fiul sau! Intrebat daca regulile vor fi diferite in cazul lui Harper, atunci cand va ajunge la varsta intalnirilor romantice, David a replicat: “Oh, desigur! Cu siguranta vor fi mai stricte!”



De altfel, David Beckham nu a facut niciodata un secret din faptul ca postura de tatic de fata este o experienta complet noua pentru el, marturisind ca adopta o atitudine mult mai protectoare fata de singura lui fiica, in comparatie cu cei 3 baieti.  Pe langa Brooklyn si mezina Harper, David si Victoria mai au doi baieti, pe Romeo (13 ani) si Cruz (10 ani).

Te-a cucerit si pe tine fotografia cu David Beckham brodand o rochie de papusa? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Reacția Ilincăi Vandici când l-a văzut pe fostul soț alături de o nouă iubită. „Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum dorește."
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.