David Beckham si-a facut un tatuaj amuzant de dragul fiicei sale!

David Beckham si-a facut un tatuaj amuzant de dragul fiicei sale!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Ce nu face un tata de dragul fetitei lui? David Beckham, spre exemplu, care are trupul plin de tatuaje dedicate sotiei sale si copiilor lor, a decis sa ii faca pe plac fetitei lui de doar 3 ani, Harper si sa isi mai faca inca un tatuaj destul de... dragalas. Fiindca, la fel ca majoritatea copiilor, micuta Harper este de-a dreptul innebunita dupa faimosii minioni, aceasta i-a cerut tatalui ei sa isi faca un tatuaj cu unul dintre personajele sale preferate.  David s-a conformat si si-a tatuat pe piele un minion colorat!

  

Cea care a dezvaluit o prima imagine cu noul tatuaj al fostului fotbalist, a fost nimeni alta decat Victoria Beckham. Amuzata, ea a distribuit pe Instagram poza cu cel mai nou tatuaj al lui David. Aceasta a fost insotita de mesajul: "Harper a imbogatit colectia de tatuaje a tatalui sau".

Din fericire insa, tatuajul nu este unul permanent, desi desenul colorat nu arata deloc rau pe trupul fara cusur al britanicului. Desenul care se va sterge dupa cateva spalari, a fost lipit chiar de catre micuta Harper chiar langa tatuajul permanent cu Iisus Hristos, pe care David si l-a realizat in urma cu cativa ani, in cinstea bunicului sau decedat.

Printre zecile de tatuaje care acopera corpul lui David, se mai numara si numele lui Harper inscriptionat pe piept, precum si un tatuaj cu numele primului sau copil, Brooklyn, plasat pe spate. Numele celorlalti doi copii ai sai, Romeo si Cruz, sunt tatuate tot pe spate, alaturi de o cruce si un inger.

Starul are, de asemenea, mai multe tatuaje dedicate sotiei sale, Victoria, printre care si numele acesteia scris in hindi pe bratul drept. Nu lipseste nici portretul aceleiasi Victoria, alaturi de mesajul "Forever by your side".

Tu ce parere ai despre gestul lui David de a-si face un tatuaj, fie el si temporar, doar de dragul fiicei sale?

Articolul urmator
Roxana Ciuhulescu își acuză fostul soț milionar că nu se implică în creșterea fiicei lor. „Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât!"
Roxana Ciuhulescu își acuză fostul soț milionar că nu se implică în creșterea fiicei lor. „Taică-su o mai sună, îi mai dă mesaje. Doar atât!"
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.