Descopera cea mai scandaloasa imagine cu Kim Kardashian!

Descopera cea mai scandaloasa imagine cu Kim Kardashian!

Eugenia Dinescu, redactor

De la pictorialul pentru Paper Magazine care “a rupt Internetul in doua” pana la selfie-ul care a facut istorie, putine alte lucruri reusesc sa creeaze la fel de multa valva precum ipostazele in care este surprins posteriorul lui Kim Kardashian. Daca aveai impresia ca vedeta de reality show nu ne mai poate surprinde cu nimic, iata ca asteptarile ne sunt intrecute de o fotografie bizara din cadrul pictorialului incendiar pentru Love Magazine.

Se pare ca unul dintre fanii lui Kim a intrat in posesia unei fotografii alb-negru in care Kim Kardashian este surprinsa aplecandu-se, in timp ce fumeaza o tigara. Purtand nimic altceva decat o jacheta Prada si tocuri inalte, atributul cel mai de pret al lui Kim poate fi admirat intr-o pozitie mai revelatoare decat oricare de pana acum. In fata obiectivului fotografului Steven Klein, cunoscut pentru senzualitatea excentrica a esteticii sale, Kim renunta la imaginea glam cu care ne-a obisnuit si adopta o atitudine dura, chiar trashy.

“Am pozat timp de 3 zile la rand intr-un motel din LA. Intr-o seara chiar pana la 4 dimineata”, a declarat starleta de 34 de ani despre sedinta foto pentru Love Magazine, atunci cand a publicat pe reteaua sociala Instagram o imagine cu coperta revistei Love, care urmeaza a fi lansata oficial saptamana viitoare. Intregul pictorial include peste 30 de fotografii cu Kim, dar ne este greu sa ne imaginam ce alte surprize ne-au mai pregatit duo-ul dintre Kim Kardashian si Steven Klein.

Poate ca sotia lui Kanye si-a dorit sa le inchida gura criticilor deranjati de frecventa cu care rontunjimile ei apar in media, sau poate ca pur si simplu isi doreste o imagine noua. Tu ce parere ai despre cea mai recenta fotografie cu Kim?

Articolul urmator
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Ea este cea mai bogată tânără moștenitoare din România. Are 30 de ani și o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari
Ce soră Kardashian eşti?
Incepe quiz
Ce soră Kardashian eşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.