Designerul Tom Ford s-a casatorit dupa 27 de ani de relatie!

Designerul Tom Ford s-a casatorit dupa 27 de ani de relatie!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cu siguranta, cand ai vazut titlul, inevitabil ti-ai pus intrebarea "Cine o fi norocoasa?". Dar in cazul in care ai uitat, iti reamintim ca Tom Ford este indragostit pana peste cap de iubitul lui mult mai in varsta decat el, Richard Buckley. Dupa ce in urma cu 2 ani, au devenit parintii unui baietel prin intermediul unei mame surogat, iata ca anul acesta designerul si iubitul lui si-au oficializat relatia.

Potrivit declaratiilor lui Tom Ford, cei doi s-au casatorit de curand in mare secret, creatorul de moda in varsta de 52 de ani etalandu-si cu nonsalanta verigheta in cadrul unui eveniment din Londra.

El a recunoscut: "Ne-am casatorit, ceea ce este minunat! Am aflat ca mai nou si in Marea Britanie au devenit legale casatoriile intre persoanele de acelasi sex, lucru ce nu poate decat sa ma bucure, insa noi ne-am casatorit in Statele Unite". 

Tom Ford si mai nou, sotul lui in varsta de 65 de ani, Richard Buckley, sunt impreuna de mai bine de 27 de ani, cei doi cunoscandu-se intr-un lift, pe vremea cand Buckley era editorul sef al publicatiei Vogue Hommes. Chiar daca la acea vreme Tom Ford avea doar 25 de ani, el a marturisit ca intre ei a fost dragoste la prima vedere si ca a stiut inca de pe atunci ca Richard va fi barbatul cu care se va casatori. Dupa aproape 3 decenii, cei doi se iubesc la fel ca in prima zi, dupa cum sustine insusi Richard Buckley!

Barbatul spune ca nu isi poate imagina viata fara Ford, ei recunoscand ca si acum isi mai spun "te iubesc" cu acelasi fior, in fiecare noapte, la sfarsitul fiecarei conversatii telefonice sau la sfarsitul fiecarui e-mail. Tom Ford a demonstrat ca isi iubeste partenerul mai mult decat orice, in anul 1989, cand Richard a fost diagnosticat cu cancer tiroidian. Designerul a fost alaturi de actualul lui sot in acea perioada sumbra din viata lui, cand toti apropiatii s-au indepartat de el presupunand ca are SIDA.

In luna septembrie a anului 2012, cei doi au devenit parinti cu ajutorul unei mame surogat. Baietelul poarta numele de Alexander John Buckley Ford, Tom Ford dezvaluind si atunci publicului faptul ca este tatic, la cateva saptamani dupa ce s-a nascut copilul. Familia Buckley-Ford locuieste in prezent in Londra, unde se afla si sediul principal al casei de moda Tom Ford, insa cei doi detin mai multe proprietati in Statele Unite, printre care si o ferma de lux in New Mexico, casa in care a copilarit designerul.

Ti se pare ca cei doi formeaza un cuplu reusit? 

Articolul urmator
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.