El este cel mai viril barbat!

El este cel mai viril barbat!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

A devenit cunoscut in urma rolurilor sale de barbat puternic, gata sa infrunte oricand orice fel de pericol, indiferent de riscuri! Filme de actiune precum "Crank", "The transporter 3" sau "The Mechanic" au reusit sa ii aduca faima mult dorita nu numai in randul publicului masculin, dupa el suspinand aproape o intreaga suflare feminina. Cel putin asa reiese din cel mai recent sondaj realizat de o publicatie britanica!

Jason Statham tocmai a fost desemnat de catre britanici "cel mai viril barbat"! Actorul in varsta de 47 de ani a adunat cele mai multe voturi din partea celor care au acceptat sa-si exprime parerea in cadrul sondajului efectuat de revista "Men's Fitness", cu 24% din voturi.  

Ceilalti aspiranti la titlul de "cel mai viril barbat" n-au avut nicio sansa in fata lui Statham, care a lasat in urma nume britanice celebre precum Ray Winstone (18%), Tom Hardy (10%), Gerard Butler (8%),  David Beckham (8%) sau Printul William (1%).

Nu-ti imagina ca acest sondaj a fost realizat doar pentru amuzamentul publicului. Scopul publicatiei "Men's Fitness" este acela de a-i face pe barbatii din intreaga lume sa constientizeze gravitatea cancerului testicular, care de la an la an afecteaza tot mai multi reprezentanti ai sexului puternic. In Marea Britanie, peste 43.000 de barbati sunt diagnosticati cu cancer penian, testicular sau de prostata. Desi statisticile sunt ingrijoratoare, majoritatea britanicilor intre 15 si 45 de ani refuza sa se examineze sau sa se supuna unui control medical preventiv.  

Crezi ca Jason Statham merita titlul de "cel mai viril barbat"? 

Articolul urmator
Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"
Mariana Moculescu trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. „Sunt într-o relație cu un bărbat inedit și deosebit"
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.