Este una dintre cele mai sexy actrite. O recunosti?

Este una dintre cele mai sexy actrite. O recunosti?

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Amber Heard, blonda sexy care are toate atuurile pentru a suci mintile oricarui barbat, inclusiv pe ale lui Johnny Depp, pare acum de nerecunoscut.

Actrita in varsta de 27 de ani a suferit o schimbare majora de look pentru filmarile la cea mai noua pelicula in care va aparea, "When I Live My Life Over Again". Cu parul vopsit roz si un outfit cel putin la fel de rebel, format din jeansi sfasiati, geaca din piele de tip biker si bocanci, Amber Heard are un look total diferit fata de tinutele glam si sexy cu care ne-a obisnuit.

Amber Heard

Amber Heard este o actrita americana cunoscuta cel mai probabil pentru rolul din Hiden Palms, dar mai ales datorita relatiei cu Johnny Depp. Cei doi s-au intalnit prima data in 2011 la filmarile peliculei "Jurnalul unui bautor de rom", dar au inceput o relatie abia in 2012, dupa ce actorul american a divortat de Vanessa Paradis, dupa un mariaj ce durase 14 ani.
Amber Heard Amber Heard

Relatia dintre actorul american si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor. Cu toate acestea, Johnny a fost perseverent si i-a trimis actritei cate un buchet de flori si un poem scris de mana in fiecare zi timp de o luna pentru a o convinge sa ii mai acorde o sansa.

Si iata ca insistentele actorului in varsta de 50 de ani au dat roade, iar cei doi s-au logodit la inceputul acestui an dupa 2 ani de relatie.

Articolul urmator
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Este oficial! Dorian Popa și Claudia Iosif nu mai formează un cuplu
Cat de sexy te vad barbatii?
Incepe quiz
Cat de sexy te vad barbatii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.