Esti snoaba, aroganta si pitipoanca - Andreea Banica a starnit furia fanilor! Afla de ce!

Esti snoaba, aroganta si pitipoanca - Andreea Banica a starnit furia fanilor! Afla de ce!

Oana Zidaru, fost redactor-sef Divahair.ro

Desi este o veterana a industriei muzicale romanesti, Andreea Banica nu a invatat nici pana acum sa-si gestioneze problemele cu diplomatie, astfel incat sa-si pastreze imaginea curata.

Vedeta a postat pe contul ei de facebook o imagine in care apare imbracata intr-o rochie feminina, cu un imprimeu floral, la care a asortat o pereche de adidasi. Aceasta combinatie vestimentara nu a fost pe gustul fanilor ei, iar Andreea s-a simtit ofensata atunci cand a inceput sa fie criticata.



Artista si-a rupt din timpul sau si le-a raspuns celor care i-au spus ca nu stie sa se imbrace. Din pacate, vedeta a uitat ca are un statut de persoana publica, iar comentariile ei au fost lipsite de diplomatie, ceea ce a starnit furia mai multor fani.

Totul a pornit de la mesajul postat de o fana: "Rochie cu adidasi??? Pf ce moda... in rest sunteti frumoase nimic de zis". Raspunsul Andreei i-a facut pe unii fani sa o catalogheze drept "snoaba, aroganta si pitipoanca":

"Draga mea, moda o facem noi, artistii, persoanele publice!!! Suntem modele pentru unii dintre voi cum si pentru mine sunt altii (Rihanna, Katy Perry etc) . Daca nu iti place, nu te imbraci la fel, mergi la Obor si iti iei de la tarabe de imbracat . Incearc? sa nu mai comentezi aiurea daca nu esti pasionata de moda nu ai cum sa cunosti. Lasa-i pe altii".

Vedeta si-a dat seama ca acest schimb de replici i-ar putea strica imaginea si a incercat sa musamalizeze totul stergand comentariile, dar era deja prea tarziu.

Totusi, ea a continuat sa faca un schimb de replici acide cu cei care ii urmaresc profilul de facebook:

 


 

Cu aceeasi aroganta, vedeta a marturisit ca este constienta de faptul ca toate comentariile negative sunt venite din partea celor care o invidiaza:



Fana de la comentariul careia a pornit totul a reusit sa ii raspunda Andreei dupa ca si-a facut un alt cont, primul fiind probabil blocat de artista:

"Draga mea Andreea, am intrat de pe un alt cont, sunt Elena Georgyana....daca eu am spus ca nu se potrivesc adidasii cu o culoare tipatoare cu rochita n-am spus o cu rautate, si pt. cunostinta ta, am bani si ti pot dovedi ca-mi pot cumpara adidasi la fel ca ai tai, dar eu n-as purta rochie cu adidasi, fiecare cu gusturile lui, si prin comentariul tau rautacios ai dat dovada ce caracter si bun simt ai fiind VEDETA...n am nimic cu tine personal doar am zis ca nu sunt de acord cu moda aceasta, nu te-am jignit pe tine personal, eu nu sunt mare vedeta dar am cei sapte ani de acasa si nu-mi cumpar haine din obor cum ai zis... ti-am admirat muzica si ti-o admir in continuare indiferent de replicile tale ironice. Iti doresc succes in cariera".

Chiar daca aceasta fana a iertat-o pe Andreea pentru lipsa de respect de care a dat dovada, alte persoane nu au fost la fel de indulgente.

"Tu, draga Andreea, nu faci niciun fel de moda. Nu te mai imbata cu apa rece! Cei care "fac moda" sunt creatorii de moda ca, deh, de aia se numesc creatori de moda, nu? Toti ceilalti, inclusiv TU (iti vine sa crezi? Chiar si tu!), se inspira si adopta ideile respective la propria personalitate, dupa posiblitati. Dar ca sa stii si tu, sunt oameni care isi iau haine de la "tarabele din Obor" si au mai mult gust si stil decat snobii ca tine care considera ca daca au o situatie materiala buna inseamna ca automat stiu sa se si imbrace. Nu ma intelege gresit, imi place combintia din poza, dar atitudinea ta si modul in care pui tu problema dau dovada de o personalitate care lasa mult de dorit" si " Oamenii cu adevarat mari stiu ce inseamna "modestie", oamenii mici ..."mandrie"...Andreea esti superba...dar nu esti si nu vei fi niciodata un exemplu pentru nimeni altcineva decat pentru fiica ta... Bafta in continuare!" au fost unele dintre cele mai apreciate comentarii de catre cei care s-au simtit ofensati de replicile ironice oferite de Andreea Banica.

Tu ce parere ai despre comportamentul vedetei? Crezi ca a procedat corect?

Articolul urmator
Andreea Bănică vrea să facă o vizită la cabinetul medicului estetician. Ce spune soțul ei despre această dorință
Andreea Bănică vrea să facă o vizită la cabinetul medicului estetician. Ce spune soțul ei despre această dorință
Cat esti de pitipoanca?
Incepe quiz
Cat esti de pitipoanca?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.