Fiica lui Whitney Houston a murit dupa ce a stat 6 luni in coma. Afla cele mai noi detalii!

Fiica lui Whitney Houston a murit dupa ce a stat 6 luni in coma. Afla cele mai noi detalii!

Eugenia Dinescu, redactor

Dupa 6 luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, Bobbi Kristina Brown, singura fiica a regretatei Whitney Houston, s-a stins din viata duminica, la doar 22 de ani. Familia tinerei a confirmat vestea, spunand ca Bobbi “si-a gasit in sfarsit linistea in bratele Domnului” si multumindu-le “tuturor pentru iubirea si sprijinul imense din cursul ultimelor luni”.  


In urma unui incident similar cu cel in care insasi Whitney Houston si-a piedut viata, Bobbi Kristina a fost internata la sfarsitul lunii ianuarie la sectia de terapie intensiva a unui spital din Atlanta, dupa ce a fost gasita in stare de inconstienta, in cada plina cu apa din resedinta unde a locuit alaturi de mama sa. Pe 24 iunie, ea a fost mutata intr-un centru de ingrijire paliativa din Atlanta, dupa ce a petrecut ultima jumatate de an in stare de coma indusa. In ultimele saptamani de viata, tatal Kristinei, Bobby Brown, si matusa acesteia, Pat Houston, au luat decizia de a-i opri medicatia care o mentinea in viata artificial, dupa ce medicii au confirmat ca nu mai exista nicio speranta pentru Bobbi Kristina.


In 1994, alaturi de Whitney Houston si Bobby Brown

Circumstantele care au dus la spitalizarea lui Bobbi Kristina in stare critica raman inca neelucidate. Medicii banuiesc ca fiica lui Whitney a stat sub apa intre 2 si 5 minute, dar nu se stie daca ea si-a pierdut cunostinta in urma unei supradoze accidentale de droguri, unei tentative de suicid sau accident cerebral. Conform publicatiei TMZ.com, oficialii care inca ancheteaza cazul nu exclud posibilitatea unei tentative de crima, dupa ce Bobbi Kristina a fost descoperita cu buzele tumefiate, vanatai pe fata si corp si un dinte lipsa. Primul suspect este chiar partenerul de viata al lui Bobbi, Nick Gordon, dar investigatia va demara dupa ce va fi efectuata autopsia, informeaza aceeasi sursa.

Cu toate ca el este principalul suspect, prietenii lui Nick sustin ca el este devastat de moartea iubitei sale si il monitorizeaza pentru a nu-si pune capat zilelor in aceste momente. ”Nick este supravegheat pentru a evita o sinucidere. Repeta incontinuu ca doar daca i-ar fi auzit vocea, lucrurile ar fi stat altfel. Ar fi putut trai”, declara un apropiat al acestuia pentru HollywoodLife.com.



Sambata, cu doar o zi inainte de vestea mortii lui Bobbi Kristina, apropiatii sau au fost surprinsi venind in numar mare la centrul de ingrijiri paliative in care tanara se afla internata de mai mult de o luna. Familia ei spera ca autopsia ce va avea loc in urmatoarele zile sa elucideze misterul ce inconjoara moartea singurei fiice a lui Whitney Houston, dar si ca va aduce probe in procesul de 10 milioane de dolari intentat lui Nick Gordon, in care acesta este acuzat de abuz domestic si furt din conturile familiei Houston.

Articolul urmator
Dezvăluirile emoționante ale fiicei lui Ivan Patzaichin după 2 ani de la moartea lui
Dezvăluirile emoționante ale fiicei lui Ivan Patzaichin după 2 ani de la moartea lui
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.