Gwyneth Paltrow are un nou iubit!

Gwyneth Paltrow are un nou iubit!

Eugenia Dinescu, redactor

In martie 2014, Gwyneth Paltrow (42 ani) anunta faptul ca s-a despartit de solistul trupei Coldplay, Chris Martin (38 ani), dupa 10 ani de relatie si doi copii, Apple (11 ani) si Moses (9 ani). Fix un an mai tarziu, in martie 2015, cei doi au divortat, iar acum Gwyneth pare sa profite din plin de statutul de femeie libera.



Actrita distinsa cu premiul Oscar pentru rolul sau din “Shakespeare in Love” a fost surprinsa in ipostaze romantice cu producatorul si scenaristul TV Brad Falchuk (44), in statiunea italiana Positano, unde s-au relaxat intr-un hotel exclusivist de pe Coasta Amalfi, petrecand ore intregi la plaja si facand sarituri in apa.


Gwyn si-a etalat corpul tonifiat intr-un bikini semnat Emilio Pucci, in timp ce Brad, co-scenaristul serialelor Glee si American Horror Story, a purtat o pereche de bermude lungi. Desi cei doi nu s-au intrecut in dovezi publice de afectiune, imaginile surprinse de paparazzi tradeaza cat de bine se simt unul in compania celuilalt.


Gwyn si Brad s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Glee”, care i-a adus actritei un premiu Emmy. Conform apropiatilor celor doi, ei formeaza un cuplu de aproape 4 luni, iar de mai bine de o saptamana se bucura de o escapada romantica in Italia. Insa cariera la Hollywood nu este singurul lucru pe care Brad si Gwyn il au in comun. Recent, Brad a pus capat mariajului de 10 ani impreuna cu producatoarea Suzanne Bukinik si este tatal a doi copii.

  

Chiar daca Gwyn profita de vacanta in Peninsula Italiana pentru a se relaxa dupa ce ultimul sau film, “Mortdecai”, a fost un esec de boxoffice, actrita nu uita de proiectele sale profesionale. In urma cu doar cateva zile, ea le-a impartasit celor 1 milion de followeri ai contului sau de Instagram o imagine din timpul prepararii unor paste, promitand ca va publica intreaga reteta in curand pe website-ul sau de lifestyle.

"Cand esti in Roma... iti prepari singur pastele! Chef Rosa m-a pus sa amestec ouale cu busuiocul inainte de a incorpora faina... Tagliolini verzi", a spus Gwyn in descrierea fotografiei.

In timp ce Gwyneth se bucura de relaxare pe coasta Marii Mediterane, fostul sau sot a pus deja ochii pe o alta laureata a premiului Oscar, Jennifer Lawrence (24 ani).  Chiar daca Gwyn si Chris au definitivat termenii divortului in conditii amiabile,  ei continua sa se comporte ca un cuplu in fata copiilor si urmeaza sa interactioneze si mai mult in perioada urmatoare, acestia urmand sa stabileasca cum se va imparti averea estimata la 167 milioane de euro.

Crezi ca Gwyneth Paltrow se potriveste cu Brad Falchuk? Spune-ne parerea ta in sectiunea dedicata comentariilor!

Articolul urmator
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.