Halle Berry a nascut un baietel!

Halle Berry a nascut un baietel!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Actrita in varsta de 47 ani, a nascut weekendul acesta, pe 5 octombrie, un baietel! Conform US Weekly, cel mic a venit pe lume la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, iar sotul lui Halle, Olivier Martinez, nu s-a despartit nicio clipa de proaspata mamica. "Olivier nu a plecat deloc de langa Halle, iar Nahla si-a vizitat deja fratiorul", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Acesta este al doilea copil al actritei, care are deja o fetita de 5 ani, Nahla, impreuna cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry. Acum, Halle este fericita alaturi de sotul ei, Martinez, cei doi spunand "Da" in fata altarului in luna iulie a acestui an.

Cand Halle Berry a anuntat ca este insarcinata, in luna aprilie, ea a marturisit emotionata ca este una dintre cele mai frumoasa surprize din viata ei, aceasta fiind ferm convinsa ca nu va mai putea concepe la varsta sa. Tot atunci, Halle a declarat ca vrea sa se intoarca pe platourile de filmare cat mai repede: "Dupa ce voi naste, vreau sa ma intorc cat mai repede la munca. Cand am nascut-o pe Nahla am luat o pauza de 4 ani pentru a fi alaturi de ea. Acum ca lucrurile merg destul de bine in cariera mea, nu vreau sa ma opresc. De aceea, bebelusul va calatori mult cu mine".  

Desi momentan cuplul nu a dat niciun indiciu referitor la numele bebelusului, mii de fani sunt nerabdatori sa afle cum se va numi primul copil al cuplului Halle Berry - Olivier Martinez.

Articolul urmator
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
Emily Burghelea și-a pus fanii pe jar cu un detaliu din intimitatea ei. Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.