Imagini scandaloase cu fiicele lui Demi Moore!

Imagini scandaloase cu fiicele lui Demi Moore!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Scout si Tallulah Willis, fiicele celebrilor actori Bruce Willis si Demi Moore, vor sa iasa cu orice pret in evidenta! Tinerele in varsta de 20 si, respectiv, 22 de ani, s-au hotarat sa starneasca imaginatia si curiozitatea publicului cu ajutorul unor fotografii scandaloase.

Imbracate provocator, cu body-uri extrem de decupate, cele doua surori au realizat o sedinta foto cu tenta sexuala. In imaginile alb-negru, acestea apar topless si pozeaza atingandu-se provocator.

Fiicele lui Demi Moore Fiicele lui Demi Moore
Fiicele lui Demi Moore Scout si Tallulah

Si de parca nu ar fi fost suficient, Scout si Tallulah au mai oferit publicitatii inca o imagine provocatoare in care apar amandoua in cada. In fotografie, tinerele stau foarte apropiate una de cealalta si, in timp ce Tallulah isi sprijina picioarele pe cada si tine o sticla de Cola in mana, Scout se uita provocator in obiectivul camerei de fotografiat si isi ridica picioarele cu ajutorul bratelor.

Scot si Tallulah Willis

Cele doua surori sunt cunoscute pentru comportamentul lor scandalos. In luna august, Tallulah a fost internata intr-o clinica de dezintoxicare specializata in tratarea dependentei de droguri si alcool, iar Scout s-a plimbat topless pe strazile din New York, in amiaza mare, in semn de protest fata de politica Instagram de cenzurare a nuditatii.

Scout si Tallulah Willis sunt fiicele actorilor Bruce Willis si Demi Moore, care au fost casatoriti in perioada 1987 -2000. Cei doi mai au impreuna o fata, Rumer in varsta de 25 de ani, care a pozat, de asemenea, in ipostaze sexy.

Tu ce parere ai despre fiicele actorilor Bruce Willis si Demi Moore?

Sursa foto: Instagram, drunkenstepfather.com

Articolul urmator
Mezinul lui Ștefan Bănică Junior îi calcă pe urme! Fiul lui cel mic, Alexandru, ia lecții de pian, dinainte de a împlini 5 ani
Mezinul lui Ștefan Bănică Junior îi calcă pe urme! Fiul lui cel mic, Alexandru, ia lecții de pian, dinainte de a împlini 5 ani
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.