Imagini socante: Lady Gaga inainte si dupa Photoshop

Imagini socante: Lady Gaga inainte si dupa Photoshop

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Desi stim ca mai toate fotografiile vedetelor sunt intens retusate in Photoshop, inca mai ramanem surprinse atunci cand descoperim diferentele dintre imaginile editate si cele originale. Sa luam ca exemplu pozele pentru noua campanie Versace, in care o avem drept protagonista pe nimeni alta decat Lady Gaga. Pentru ca nici macar machiajul nu a putut sa acopere cearcanele destul de pronuntate ale vedetei si nici sa ii puna in valoare trasaturile, fotografiile promotionale au fost prelucrate digital extrem de mult. 

De cateva zile, pe Twitter circula o serie de fotografii needitate din timpul shootingului pentru noua campanie Versace, care demonstreaza pe aceasta cale ca vedetele ar fi pierdute fara miraculosul program de editare foto. Chiar daca Lady Gaga posteaza deseori pe contul sau de Instagram, imagini in care apare aparent nemachiata, parca niciodata vedeta nu a aratat atat de rau ca in aceste fotografii.

Oboseala incepe sa lase urme pe chipul cantaretei de 27 de ani, care in imaginile neprelucrate pare lipsita de energie, are pungi sub ochi, cearcane evidente, in unele cadre fiind chiar foarte trasa la fata. Aceste lucruri bineinteles ca nu se observa in imaginile oficiale, unde este foarte fresh.

Machiajul sau este mult mai evident, conferindu-i acel aspect glam specific Versace, iar bratele si talia sunt vizibil subtiate.

Este imposibil sa nu observam ca pana si parul vedetei a fost prelucrat! Pentru ca Gaga a purtat o peruca la acest shooting, specialistii au fost nevoiti sa "adauge" radacini parului sau fals, astfel incat sa para cat mai natural. In plus, acesta a fost deschis la culoare.

Vanataile sale de pe picior au disparut ca prin minune in pozele retusate, pielea ei este lipsita de orice imperfectiune, bustul pare usor mai proeminent iar abdomenul anormal de plat! 

Tu ce parere ai despre imaginile neprelucrate cu Lady Gaga? 

Sursa foto: Twitter/ Versace.com

Articolul urmator
Ce probleme de sănătate are Iulia Albu. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar înainte să primească un diagnostic
Ce probleme de sănătate are Iulia Albu. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar înainte să primească un diagnostic
Stii sa te porti ca o lady?
Incepe quiz
Stii sa te porti ca o lady?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.