Imagini surprinzatoare cu vedete de la Hollywood

Imagini surprinzatoare cu vedete de la Hollywood

Andreea Gluh, redactor

Te-ai intrebat vreodata cum ar arata Angelina Jolie, Britney Spears ori Kanye West, daca nu ar fi avut parte de tratamentul regesc de la Hollywood? Ei bine, artistul de origine americana Danny Evans si-a pus imaginatia si abilitatile in materie de Photoshop la contributie si a reusit sa transforme cateva celebritati in oameni obisnuiti. Vezi si tu, in continuare, o serie de imagini surprinzatoare cu vedete de la Hollywood.

 

1.Brad Pitt si Angelina Jolie


Unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, cunoscut si sub numele de Brangelina, ar putea arata ca o familie obisnuita, daca nu ar avea parte de roluri in filmele de succes realizate la Hollywood. Coafura cu volum a doamnei Angelina si barba usor neingrijita a lui Brad ii prezinta ca pe doi anonimi care isi duc traiul modest departe de cetatea filmului.  

2.Kim Kardashian si Kanye West


Kim Kardashian a devenit celebra gratie reality show-ului bazat pe viata familiei din care face parte, in timp ce Kanye West este unul dintre starurile scenei muzicale americane. Ce s-ar fi intamplat, insa, daca viata lor nu ar fost plina de stralucire si de faima? Iata cum ar fi aratat cuplul faimos!   

3.Rihanna


Personalitatea cameleonica a Rihannei si talentul muzical au adus-o in centrul atentiei. Intr-un univers alternativ, insa, vedeta poate fi o femeie obisnuita, cu o coafura banala si o tinuta banala.

4.Britney Spears


Britney Spears s-a facut cunoscuta inca din adolescenta, cand si-a lansat primele hit-uri. Viata ei a fost plins de suisuri si de coborasuri, ca a oricarei vedete de la Hollywood. Daca nu ar fi urmat o cariera muzicala, Britney ar fi ajuns, cu siguranta, un exponent al femeii americane obisnuite.  
 

5.Jennifer Aniston


Actrita din cunoscutul serial de comedie "Friends" este una dintre cele mai apreciate figuri de la Hollywood. Daca soarta nu ar fi fost atat generoasa cu ea, cu siguranta nu am fi recunoscut-o pe Jennifer din multimea de femei americane, care populeaza strazile sau supermarket-urile tarii tuturor posibilitatilor.

6.Johnny Depp


Johnny Depp a devenit faimos gratie firii sale unice. Stilul sau inconfundabil l-a ajutat sa dea nastere unor personaje memorabile, precum Edward Scissorhands sau Jack Sparrow. Totusi, daca nu ar fi devenit faimos, probabil ar fi ajuns un simplu muncitor pe santier, ceea ce a si facut in anii tineretii, inainte de a se lansa in industria cinematografiei.

7.Madonna


Una dintre cele mai de succes vedete, cu o cariera impresionanta, care, in ciuda varstei, nu se da batuta si ramane in lumina reflectoarelor, este Madonna. Ce s-ar fi intamplat, oare, daca ea ar fi ales sa ramana o femeie obisnuita? Lipsa tratamentele cosmetice costisitoare si a orelor nesfarsite de fitness si-ar fi lasat, cu siguranta, amprenta asupra aspectului sau fizic.  

8.David si Victoria Beckham


Cel mai cunoscut cuplu britanic dupa ducele si ducesa de Cambridge este cel format de David si Victoria Beckham. Daca te intrebi cum ar fi aratat cei doi in cazul in care nu ar fi fost faimosi, iata si raspunsul! David ar fi fost un angajat al unei firme multinationale, in timp ce Victoria si-ar fi ocupat timpul cu cei patru copii, in linistea caminului.

9.Sarah Jessica Parker


Una dintre doamnele de la Hollywood, apreciata pentru bunul gust in materie de moda este Sarah Jessica Parker. Poate ca te intrebi unde ar fi fost ea, daca norocul nu i-ar fi suras? La o ferma de Kansas, probabil, unde ar fi dus o viata simpla, in mijlocul naturii. 

10.Tom Cruise


Unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, Tom Cruise, si-a trait o buna parte din viata in lumina reflectoarelor. Actorul din "Top gun" ar fi putut arata, insa, ca un american obisnuit, pasionat de fotbal si de bere, daca ar fi facut alte alegeri.

11.Miley Cyrus


Miley Cyrus tine, de la o vreme incoace, prima pagina a ziarelor de scandal. Comportamentul haotic si vestimentatia extravaganta, care ii lasa cu gura cascata pana si pe colegii ei de breasla, au transformat-o intr-una din cele mai controversate vedete. Succesul ei se datoreaza, insa, tatalui sau, Billy Ray Cyrus, care a ajutat-o sa ajunga in lumina reflectoarelor. Daca Miley nu ar fi mostenit talentul de la tatal sau, ar fi putut ramane o adolescenta anonima, care isi imparte viata intre holurile liceului si iesirile la fast food-ul din cartier impreuna cu prietenele ei la fel de lipsite de popularitate.

12.Jay-Z si Beyonce


Talentul si vocile deosebite i-au propulsat pe Jay-Z si Beyonce in topul listelor muzicale din intreaga lume. In alte conditii, insa, cei doi ar fi format un cuplu american tipic zilelor noastre.

Ce parere ai despre imaginile surprinzatoare cu vedetele de la Hollywood create de Danny Evans? Ti se par credibile? 

Sursa: artfido.com

Articolul urmator
Un nou divorț răsunător la Hollywood! Sofía Vergara și Joe Manganiello și-au spus adio după șapte ani de căsnicie
Un nou divorț răsunător la Hollywood! Sofía Vergara și Joe Manganiello și-au spus adio după șapte ani de căsnicie
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    mihaela (anonim)
    27 septembrie 2013 00:12

    chiar sunt surprinzatoare fotografiile.. fain programul vostru de modificare!