In SUA s-au legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex! Vezi cum au reactionat vedetele la aflarea acestei vesti!

In SUA s-au legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex! Vezi cum au reactionat vedetele la aflarea acestei vesti!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Dragostea nu tine cont de varsta, nationalitate sau sex! Data de 26 iunie 2015 va ramane in istorie ca fiind ziua in care Curtea Suprema a decis ca este timpul sa permita persoanelor de acelasi sex din toate cele 50 de state din SUA sa se casatoreasca!

Insusi presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a tinut sa isi exprime opinia referitoare la acest imens pas spre egalitate, el declarand ca il bucura enorm aceasta decizie a Curtii Supreme: "Este o victorie pentru aliatii, prietenii si sustinatorii casatoriei intre persoanele de acelasi sex, care timp de ani si chiar zeci de ani, au muncit si s-au rugat sa aiba loc o asemenea schimbare! Aceasta decizie este o victorie pentru America! Toti americanii au drepturi egale. Legea este aceeasi pentru fiecare cetatean! Astazi a fost facut un mare pas spre egalitate", a tinut sa afirme Barack Obama.

Cu siguranta, promulgarea legii care le ofera tuturor cetatenilor americani dreptul de a se casatori cu persoana iubita, indiferent de sex, reprezinta un motiv de bucurie pentru americani. Cum era de asteptat, vestea referitoare la faptul ca persoanele de acelasi sex se pot casatori in toate cele 50 de state din SUA, a starnit milioane de reactii si pe retelele de socializare. Alaturi de hashtag-uri precum "#lovewins" sau "#pride", cele mai faimoase vedete au tinut sa isi exprime opiniile referitoare la noua lege promulgata de mai marii Curtii Supreme.

Nu putem sa nu incepem cu Bruce Caitlyn Jenner, care in urma cu cateva saptamani a reusit sa socheze o intreaga lume cu radicala sa schimbare de sex. Fostul jucator de tenis si tatal vitreg al lui Kim Kardashian, a sarbatorit victoria care marcheaza un nou inceput pentru comunitatea LGBT (Lesbian, Gay. Bisexual, Transgender) facandu-si aparitia la o petrecere din New York in aplauzele participantilor.

Caitlyn nu este singura vedeta care a tinut sa isi manifeste bucuria referitoare la decizia mult asteptata. Lady Gaga si-a umplut contul de Instagram cu fotografii. Ea s-a fotografiat cu steagul in culorile care simbolizeaza faptul ca dragostea nu cunoaste limite, si nu a uitat sa posteze mesajul: "#lovewins over prejudice (dragostea invinge orice prejudecata)".

Un alt cadr reprezinta un grup de tineri participanti la o parada gay care fluturau un steag pe care scrie "Born this way". Emotionata, Gaga a scris pe acelasi Instagram: "Am calatorit in intreaga lume si am vazut diverse generatii de oameni care s-au alaturat acestei miscari si au luptat pentru drepturile lor. Ma simt privilegiata pentru faptul ca am fost martora acestei miscari victorioase pentru comunitatea LGBT".

Tot Gaga s-a fotografiat pe balconul unui hotel din Chicago, in timp ce urmarea parada gay din orasul respectiv. Ea i-a sustinut pe participanti cum a stiut mai bine: imbracata in sutien si cu "GAY PRIDE" scris cu ruj rosu pe corp.

Reactia Madonnei a fost una demna de luat in calcul, de asemenea. Dupa mesajul "In sfarsit! Revolutia iubirii a inceput!", cantareata a postat o poza mai veche, in care apare alaturi de un cuplu de gay. Nu lipseste mesajul: "Dragostea invinge intotdeauna! Atunci si acum!".

Sam Smith, artistul care a si lansat un clip cu gandul ca intr-o zi se va putea casatori cu barbatul vietii lui, "Lay me down", a tinut sa posteze un mesaj emotionant. Alaturi de o poza cu un ziar care anunta faptul ca persoanele de sex opus se pot casatori in orice stat din America, Sam a exclamat: "In toate cele 50 de state!!! Sunt atat de fericit! Vremurile se schimba! Mai avem atat de mult de parcurs, iar lupta noastra cu siguranta nu se termina aici. Sunt zile ca aceasta cand trebuie sa uitam de orice prejudecata si sa sarbatorim impreuna. Sa sarbatorim si sa ne bucuram de cat de departe am ajuns! Sunt mandru ca sunt gay!".

Tu ce parere ai despre legea care ofera persoanelor de acelasi sex dreptul de a se casatori?

Foto: Instagram

Articolul urmator
Selly rămâne fără permis după ce a fost prins conducând cu 236 km/h. Cum a reacționat vloggerul imediat după incident
Selly rămâne fără permis după ce a fost prins conducând cu 236 km/h. Cum a reacționat vloggerul imediat după incident
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?
Incepe quiz
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0.7 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.