Inmormantarea lui Bobbi Kristina s-a transformat intr-un circ!

Inmormantarea lui Bobbi Kristina s-a transformat intr-un circ!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, s-a stins din viata saptamana trecuta, la doar 22 de ani, dupa ce timp de 6 luni a stat in coma, zbatandu-se intre viata si moarte.  Bobbi Kristina a fost internata la sectia de terapie intensiva a unui spital din Atlanta, in luna ianuarie a acestui an, in urma unui incident similar cu cel care a provocat moartea regretatei Whitney Houston, in urma cu 3 ani - suprdadoza de droguri.

Insa chiar daca acesta este considerat a fi principalul motiv care a cauzat moartea singurei fiice a legendarei Whitney Houston,  apropiatii fetei, precum si oficialii care ancheteaza cazul decesului lui Bobbi Kristina, nu exclud posibilitatea unei tentative de crima. Bobbi Kristina a fost descoperita cu buzele tumefiate, vanatai pe corp si cu un dinte lipsa, iar in cazul in care autopsia va dezvalui faptul ca tanara a fost omorata, primul suspect este chiar partenerul ei de viata, Nick Gordon.


Nick Gordon si Bobbi Kristina

De altfel, lui Nick i s-a interzis vehement sa participe la funeraliile lui Bobbi Kristina, funeralii care s-au transformat intr-un adevarat circ din pricina rudelor sale, insetate dupa averea decedatei. La inmormantarea care a avut loc sambata trecuta, matusa lui Bobbi Kristina, Leolah Brown (sora lui Bobby Brown) a facut un scandal monstru si i s-a retras dreptul de a participa la funeraliile nepoatei sale, dupa ce a inceput sa se certe cu cealalta matusa a tinerei decedate, Pat Houston (sora vitrega a lui Whitney Houston). Potrivit usamagazine.com, Leolah nu si-a mai putut stapani furia si a inceput sa tipe la Pat, spunandu-i ca "Whitney se rasuceste in mormant! Whitney te va bantui pentru totdeauna, Pat Houston!".

Tot acest scandal a pornit, bineinteles, din cauza averii lui Whitney Houston. Potrivit Mirror.uk, Leolah a vazut negru-n fata ochilor in momentul in care a descoperit cat de insetata de bani este Pat Houston. Sora vitrega a lui Whitney Houston i-ar fi rugat pe cei care au participat la funeraliile lui Bobbi Kristina sa doneze bani fundatiei Marion P. (condusa de Pat Houston), in loc sa cumpere flori pentru mormantul decedatei.


Leolah Brown

Ba mai mult, aceeasi Leolah nu s-a sfiit sa o acuze pe Pat pentru trecerea in nefiinta a lui Bobbi Kristina. Sora lui Bobby Brown sustine ca Pat Houston nu a mai vrut sa o tina conectata pe fiica lui Whitney Houston la aparate fiindca "trebuia sa cheltuie foarte multi bani pe tratamente". Pat Houston nu a facut inca nicio declaratie referitoare la acest aspect.

Dupa ce Bobbi Kristina a fost inmormantata alaturi de mama ei, paparazzi l-au surprins pe tatal tinerei, Bobby Brown, plangand in hohote in masina sa.

Nu il invinuim, avand in vedere ca in momentul in care Bobbi Kristina a fost inmormantata, un grup de cantareti de muzica gospel au inceput sa fredoneze melodia "I will always love you", sub privirile inlacrimate ale celor dragi.

Dupa inmormantare, atmosfera s-a schimbat radical in momentul in care rudele lui Bobbi Kristina au decis sa transforme evenimentul morbid, intr-o petrecere in toata regula. Rudele si prietenii apropiati ai tinerei care a trecut in nefiinta la doar 22 de ani, au inceput sa cante si sa danseze cat i-au tinut plamanii si picioarele, motivand ca nu exista modalitate mai potrivita de a-i aduce un omagiu lui Bobbi Kristina, decat sarbatorind-o.

Tu ce parere ai despre felul in care au decurs lucrurile la inmormantarea lui Bobbi Kristina?

Foto: Splashnews, Getty Images, Dailymail.co.uk

Articolul urmator
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Tragedia neștiută din viața lui Eli Lăslean, designerul preferat al lui Carmen Iohannis: soțul i-a murit într-un accident teribil
Cine va râde la înmormântarea ta?
Incepe quiz
Cine va râde la înmormântarea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.