Isi obliga fiica de nici 2 ani sa mearga la prezentari de moda! Vezi cum reactioneaza micuta!

Isi obliga fiica de nici 2 ani sa mearga la prezentari de moda! Vezi cum reactioneaza micuta!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Kim Kardashian traieste pentru moda! Nu ii scapa niciun trend, reuseste de fiecare data sa atraga atentia (mai mult intr-un mod negativ in ultima perioada) prin tinutele sale care au grija sa ii evidentieze mult prea mult formele voluptoase si nu lipseste de la nicio prezentare de moda. Ba mai mult, vedeta de televiziune incearca prin orice mijloace sa ii insufle si fiicei sale, North, de nici 2 ani, aceasta pasiune pentru moda si stil.

Pe langa faptul ca isi imbraca fetita numai in negru, Kim pur si simplu o obliga pe micuta North sa asiste la mai toate show-urile de moda la care este invitata. Asa este, in timp ce majoritatea parintilor isi duc odraslele in parcuri, la locurile de joaca pentru copii sau la diverse evenimente interactive dedicate exclusiv micutilor, Kim Kardashian isi duce fetita la cele mai exclusiviste perezentari de moda. Ce mai conteaza ca North (care va implini 2 ani abia in luna iunie a acestui an) la fel ca toti copiii, se plictiseste destul de repede si, inevitabil, incepe sa planga? 

De altfel, Kim a trecut prin niste momente destul de stanjenitoare la New York Fashion Week, unde a fost lansata si noua colectie a lui Kanye West in colaborare cu brandul Adidas. In timp ce modelele defilau pe catwalk in piesele vestimentare create de insusi Kanye, North a inceput sa urle si sa planga in hohote, stricandu-le dispozitia celor din jur.



Desi Kim a incercat din rasputeri sa-si linisteasca fiica, Nori nu s-a mai putut opri din plans, bruneta fiind astfel nevoita sa fuga pana in backstage pentru a o calma. Sa-i fi displacut atat de mult hainele create de tatal sau?

Cadrele surprinse de paparazzi vorbesc de la sine! Vedetele care se asezasera langa Kim si North, respectiv Beyonce, Jay-Z, P.Diddy si Anna Wintour, pareau vizibil deranjate de momentul creat de sotia lui Kanye West, care desi stie ca North si-a facut un obicei din a izbucni in lacrimi fix in mijlocul prezentarilor de moda, continua sa o forteze sa participe la asemenea evenimente.

Da, nu este prima data cand fetita de 1 an si jumatate, incepe sa planga in timpul unui show fashion. Anul trecut, la Paris Fashion Week, in timpul prezentarii Givenchy, oboseala si-a spus cuvantul in cazul copilului care a inceput dintr-odata sa verse lacrimi.

Se pare ca bruneta Kim Kardashian a luat de buna expresia "Moda nu cunoaste varsta". Tu ce parere ai despre faptul ca isi obliga fiica sa asiste la prezentarile de moda? 

Foto: Splashnews, Twitter

Articolul urmator
Drama care i-a marcat viața Roxanei Blagu de la Trident. Trăiește departe de fiica ei, de mai bine de nouă ani
Drama care i-a marcat viața Roxanei Blagu de la Trident. Trăiește departe de fiica ei, de mai bine de nouă ani
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.