Iti place cum arata Mihaela Radulescu? Iata ce mananca la micul dejun!

Iti place cum arata Mihaela Radulescu? Iata ce mananca la micul dejun!

Eugenia Dinescu, redactor

Desi se imparte intre Romania, Austria si Monaco, Mihaela Radulescu nu uita de importanta unei alimentatii echilibrate. Vedeta in varsta de 45 de ani nu se mentine in forma doar cu ajutorul exercitiilor fizice pe care le urmeaza cu religiozitate chiar si atunci cand temperaturile scad vertiginos, dar si cu un mic-dejun energizant.

Dupa muraturile iesite din comun de anul trecut, Mihaela aduce o noua inovatie: “mix-dejun”. Combinatiile inovatoare ale Mihaelei includ iaurt, cereale si un croissant, dar si cateva ingrediente exotice, pe care vedeta le consuma la prima ora a diminetii. Asa cum explica intr-o postare publicata pe contul sau oficial de Facebook, “mixul-dejun” este o inventie proprie: “ N-am scris gresit - fix asa ii zic, daca tot amestec sfecla imprietenita in borcan cu ghimbir, mar si hrean, cu iaurtul, cerealele, rodia, croissantul, ziarul local si mangosteen-ul (care nu e mango, dar nici nu e botezat altfel in romana), un puternic antioxidant. “, marturiseste Mihaela.

De asemenea, in rutina zilnica a Mihaelei Radulescu se pareca isi gasesc locul si exercitiile de fitness, simbolizate de doua gantere roz.  In acelasi timp, iubita parasutistului Felix Baumgartner nu uita nici de cultivarea spiritului, vedeta incluzand in seria de instantanee publicate pe Facebook  si cartea pe care o citeste momentan, “The Creative Habit”.

Micul dejun este cu singuranta cea mai importanta masa a zilei pentru Mihaela Radulescu. Pe blogul personal, membra juriului din emisiunea "Romanii au talent" a dedicat o sectiune speciala micului dejun si nu de putine ori a dezvaluit ca ingredientul unui inceput de zi perfect nu este altceva decat... un orgasm exploziv.

 

Tu ce parere ai despre stilul de viata adoptat de Mihaela Radulescu?

 

Articolul urmator
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cum arată casa scoasă la vânzare de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche
Incepe quiz
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.