J.Lo a lansat un nou clip. Ar trebui sa fie interzis minorilor!

J.Lo a lansat un nou clip. Ar trebui sa fie interzis minorilor!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

La 45 de ani, Jennifer Lopez este intr-o forma de zile mari si nu se teme sa-si etaleze cele mai de pret atuuri fizice in fata camerelor de filmat. Dupa o lunga asteptare, vedeta a lansat clipul oficial al remixului piesei "Booty", pentru care a decis sa colaboreze cu o artista de doar 24 de ani, Iggy Azalea.  

Asa cum s-a putut observa si in teaserul lansat la inceputul acestei luni, videoclipul abunda de cadre pline de erotism. Pentru ca piesa este intr-adevar o oda adusa faimosului sau posterior, Jennifer isi rasfata fanii cu miscari lascive.

 

Videoclipul regizat de faimosul Hype Williams, incepe cu o numaratoare care, spune el, are rolul de "a pregati publicul pentru un material de mare impact". Insa nicio numaratoare, oricat de lunga ar fi, nu ne poate pregati suficient pentru scenele demne de un film XXX din videoclipul oficial al remixului "Booty".  

Lucrurile ating punctul culminant in momentul in care Iggy Azalea se alatura spectacolului incendiar pus la cale de Jennifer. Veterana industriei muzicale, nu face decat sa demonstreze ca desi intre ea si artista australiana este o diferenta de varsta de 21 de ani, ea nu se simte deloc intimidata. Din contra, cea care reuseste sa iasa in evidenta in toata aceasta batalie a fundurilor, este Jennifer.



Pe YouTube, materialul se bucura deja de aproape 1 milion de vizualizari, desi a fost lansat in urma cu doar 6 ore.

Remixul piesei "Booty" face parte de pe albumul cu numarul 8 din cariera artistei, "A.K.A.", care a fost lansat in luna iunie a acestui an. Chiar daca materialul discografic nu s-a bucurat de acelasi succes de care au avut parte albumele sale mai vechi, cu siguranta piesa "Booty" va reusi sa schimbe radical lucrurile pentru Jennifer Lopez. De mai multa notorietate se va bucura si Iggy Azalea, al carei album de debut, "New Classic" s-a vandut deja in peste 350.000 de copii, doar in Statele Unite.

Tu ce parere ai despre videoclipul piesei "Booty"? 

Foto: Instagram, YouTube 

Articolul urmator
Claudia Pătrășcanu iubește din nou! A depășit suferința provocată de divorțul scandalos de Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu iubește din nou! A depășit suferința provocată de divorțul scandalos de Gabi Bădălău
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.