Jennifer Lawrence are cel mai ridicol tatuaj de la Hollywood!

Jennifer Lawrence are cel mai ridicol tatuaj de la Hollywood!

Eugenia Dinescu, redactor

Tatuajele neobisnuite nu mai sunt un lucru iesit din comun printre vedetele de la Hollywood, insa cea mai noua aditie in colectia lui Jennifer Lawrence este cu siguranta o premiera. Actrita in varsta de 24 de ani si-a dorit un tatuaj discret, insa tot ce a reusit sa obtina este un tatuaj incorect. Mai exact, J.Law si-a tatuat formula chimica a apei, insa a confundat numarul atomilor cu cel al electronilor, reprezentand gresit formula chimica a unei molecule de apa.


Realizand greseala facuta in urma cu aproape un an, Jennifer a incercat sa isi justifice gafa monumentala: “Ar fi trebuit sa fi cautat formula pe Google inainte de a-mi tatua corpul pentru totdeauna”, le-a marturisit Jennifer jurnalistilor prezenti la editia din acest an a festivalului Comic-Con din San Diego.

“Numesc acest tatuaj un act rebel diluat pentru ca nu este ca un tatuaj real. Are culoarea unei cicatrici, este natural, asa ca este literalmente cel mai putin rebel tatuaj pe care cineva si l-ar putea face”, este de parere iubita solistului trupei Coldplay, Chris Martin.

Frumoasa blondina si-a motivat gestul spunand ca tatuajul nu este altceva decat un exercitiu menit sa o ajute sa interactioneze mai bine cu partenerul sau din “Hunger Games”, Liam Hemsworth, care si-a facut un tatuaj similar. Daca te intrebi ce a determinat-o pe J.Law sa aleaga formula buclucasa, se pare ca decizia a fost rezultatul unui impuls de moment: “M-am gandit ca oricum va trebui sa fiu mereu hidratata, asa ca ar trebui sa-mi tatuez H2O pe mana”, spune actrita originara din Kentucky.

Din fericire insa, vedeta din “Scenariu pentru happy-end”  a aflat pana la urma formula corecta a apei: “Stiu ca doiul este prea sus si ca in H2O doiul ar trebui sa fie jos”, a conchis actrita.

Tu ce parere ai despre tatuajul lui Jennifer Lawrence?

Articolul urmator
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?
Incepe quiz
Care tatuaj ti s-ar potrivi cel mai bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.